Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

KEEP WATCHING (2017)


Γραμμένο από τον Joseph Dembner και σκηνοθετημένο από το 2014 από τον editor Sean Carter . Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του και πέφτει στην κατηγορία του found footage horror .
Οικογένεια εγκλωβίζεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι όταν ντουέτο αγνώστων εισβολέων τους κρατά ομήρους αναγκάζοντάς τους να παίξουν ένα θανατηφόρο παιχνίδι χωρίς κανόνες μέχρι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή για ένα φιλοθεάμον κοινό που αποζητά περισσότερο αίμα .
Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό τα δραματικά γεγονότα τα οποία είναι καταγεγραμμένα σε δεκάδες βίντεο άριστης ποιότητας που έχουν τραβηχτεί από διάφορα στρατηγικά σημεία του σπιτιού ( μέσω drone , γυαλιών νυχτερινής όρασης , μέσα από τον φούρνο μικροκυμάτων , κάτω από τον νιπτήρα , πίσω από το καντράν του ρολογιού , σε κάθε δωμάτιο , πιάτο , ποτήρι , παντού , κτλ ) .
H Bella Thorne ( FORGET ME NOT , SCREAM: THE TV SERIES , AMYTIVILLE: THE AWAKENING , THE BABYSITTER ) είναι η Jamie Mitchel . Γίνεται αντικείμενο διαδικτυακής σχεδόν ριάλιτι παρακολούθησης ενός μανιακού δολοφόνου που ακούει στο όνομα "ο Τρόμος" . Η μητέρα της έχει πεθάνει εδώ και 6 χρόνια αλλά εκείνη πιστεύει ακόμα πως με κάποιο τρόπο την κρίνει για τις επιλογές της . Μάλλον είναι έγκυος αλλά το αγόρι της βρίσκεται σε άλλη πολιτεία για σπουδές (;) - κάνει το λάθος να την επισκεφτεί για να δει αν είναι καλά . Δεν τελειώνει ποτέ τις σπουδές του ...
Ο Τρόμος συνεχίζει την σκηνοθεσία του έχοντας στείλει δύο φίλους του να επισκεπτούν μια νύχτα την τετραμελή οικογένεια της Jamie για να παίξει μαζί τους το χαρακτηριστικό του αιματοβαμμενο παιχνίδι επιβίωσης , όπως και με τόσες άλλες οικογένειες πριν από αυτούς . Όλα μέσα στο σπίτι είναι παγιδευμένα , με τον ανώμαλο σκηνοθέτη να ελέγχει τόσο τις κάμερες καταγραφής , όσο και τον φωτισμό του σπιτιού . Με σημαδεμένα σημεία γνωρίζει εκ των προτέρων που θα πέσει το επόμενο κορμί και απλά περιμένει στο κινητό του αρχηγείο έξω από το σπίτι .
Ο Chandler "Carl" Riggs ( THE WALKING DEAD ) είναι ο μικρός αδελφός της Jamie , John Mitchel . Επειδή η ταινία είχε γυριστεί ήδη από το 2014 , ο Carl φαίνεται ακόμα πολύ νεαρός και αθώος τραβώντας φωτογραφίες με το κινητό τα οπίσθια της σέξι μητριάς του . Επιμένει ακόμα όπως και στο AMCs The Walking Dead να υποστηρίζει το xbox .
H Natalie Martinez ( DEATH RACE , UNDER THE DOME , FROM DUSK TILL DAWN: THE SERIES ) είναι η σέξι λατίνα μητριά , αρκετά χρόνια μικρότερη από τον πατέρα των δύο παιδιών .
Ο Ioan Gruffudd ( Mr. Fantastic στα δύο FANTASTIC FOUR του 2005 και 2007 ) είναι ο πατέρας Carl Mitchell . Ο Τρόμος τον εξουδετερώνει πρώτο με μια σακούλα .
O πρώην NFL αθληταράς Matthew Willing είναι ο σκηνοθέτης/slasher Τρόμος .
Παγιδεύει τα θύματά του αρχικά σε ένα δωμάτιο με τηλεόραση όπου και ελέγχει το πρόγραμμά της . Στην συνέχεια τους βάζει σπαρταριστά βίντεο που αποκαλύπτουν τι σκέφτεται ο ένας για τον άλλο και περιμένει αφηνοντάς τα να κάνουν την λάθος επιλογή . Ελέγχει τα πάντα (κυρίως τα συναισθήματα των θυμάτων) και θέλει να συνεχιστεί το σόου του με κάθε τρόπο καθώς οι νοθροί τηλεθεατές των ειδήσεων εκεί έξω έχουν συνηθίσει να βλέπουν μέσα από μια ματωμένη κλειδαρότρυπα τα κατορθώματά του . Μετά τους Mitchel , υπάρχει ήδη άλλη οικογένεια έτοιμη για θεατρική εξολόθρευση και ο νέος μασκοφόρος δολοφόνος έχει βρεθεί στο πρόσωπο της Jamie , αφού αποδείχτηκε καλή στο να εξολοθρεύει εισβολείς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.