Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

AMONG THE SHADOWS (2019)

Γραμμένο από τον Mark Morgan ( τελευταία ετοιμάζει σενάριο για άτιτλο ακόμη project χαμηλού προϋπολογισμού ταινία δράσης/φαντασίας με Χιονάτη ) .
Σκηνοθετημένο για κατευθείαν-σε-dvd/video-on-demand κατανάλωση από τον παραγωγό κατευθείαν-σε-dvd περιπετειών Tiago Mesquita ( ARMED RESPONSE , THE EMPLOYER , GUTSHOT STRAIGHT ) .
Η ταινία θα μπορούσε να είναι άλλη μια περιπέτεια γυρισμένη με προϋπολογισμό 10 εκατομμυρίων ευρώ σε ευρωπαϊκό έδαφος με πρωταγωνιστή τον Steven Seagal , ή τον Billy Zane , ή τον Luke Goss , ή τον Vinnie Jones , ή οποιονδήποτε άλλον τριτοκλασάτο ήρωα των τελευταίων 2 δεκαετιών στο βιντεο-σινεμά δράσης .
Αντι αυτού βλέπουμε τον αιώνιο πόλεμο μεταξύ δύο κλασικών μεταφυσικών πλασμάτων να εξελίσσεται μέσα σε μιάμιση ώρα μεταμεσονύχτιας ανουσιότητας . Κανείς δεν ξεχωρίζει ποιος είναι ποιος καθώς τόσο οι βρικόλακες όσο και οι λυκάνθρωποι έχουν απλά νέον ψηφιακά μάτια και δρακουλόδοντα , κυκλοφορούν άνετα την μέρα και ντύνονται σαν ανατολικοευρωπαίοι μπράβοι νυχτερινών μαγαζιών/πρωταγωνιστές σε ταινίες του Mark Dorcel .
Η Lindsay Lohan ( THE PARENT TRAP , MEAN GIRLS , HERBIE: FULLY LOADED , 2004 μουσική καριέρα-2007 εισαγωγή και κλινική αποτοξίνωσης-2011 παραλίγο φυλάκιση για κλοπή/κατ' οίκον περιορισμός , SCARY MOVIE 5 , LINDAY LOHAN'S BEACH CLUB ) είναι η σύζυγος του λυκάνθρωπου Προέδρου της Αμερικής , Patricia Sherman . Η κεντρική της θέση στην σύνθεση της αφίσας της ταινίας την χρίζει μαρκετίστικα πρωταγωνίστρια ενώ έχει δεύτερο ρόλο .
Η Charlotte Beckett ( PENNY DREADFUL ) είναι η Kristy Wolfe . Ο θείος της είναι λυκάνθρωπος και ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος . Η ίδια είναι λυκάνθρωπος και ιδιωτικός ερευνητής . Όταν ο θείος της δολοφονείται από μαφιόζο βρικόλακα (το ούζι με τις ασημένιες σφαίρες έκανε την διαφορά) , η Kristy αναλαμβάνει δράση για να ξεδιαλύνει την υπόθεση και να πάρει το αίμα της πίσω . Ξεκινάει έτσι μια πολύπλοκη δομή προδοσίας και παιχνιδιών εξουσίας μεταξύ φανταστικών πλασμάτων που κάνει τον θεατή να χάσει κάθε διάθεση για παρακολούθηση στα 10 πρώτα λεπτά , παρόλο που η Beckett κάνει τα πάντα για να παρομοιάσει την φυσική της υπόσταση με αυτή της Underwold Kate Beckinsale .
Ο Gianni Capaldi ( δεύτερος χαρακτήρας στα κατευθείαν-σε-dvd actioners του Dolph Lundgern AMBUSHED , BLOOD OF REDEMPTION και PUNCTURE WOUNDS , ROTTENTAIL ) είναι ο Επιθεωρητής McGregor . Μοιράζει σκοτσέζικη αυθάδεια και αρπάζει καρπαζιές από υπερφυσικά πλάσματα .

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.