Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT (2017)

Γραμμένο από 4 ξένους μεταξύ τους ανθρώπους με σκοπό να πιάσουν κορόιδο μέρος του κοινού από κάθε χώρο της σύγχρονης ποπ κουλτούρας .
Σκηνοθετημένο με το ένα δάχτυλο στον εκπυρσοκροτητή από τον Michael Bay ( BAD BOYS , THE ROCK , ARMAGEDDON , PEARL HARBOR , TRANSFORMERS SAGA ) .
Χρηματοδοτημένο επιπλέον από 2 Κινέζικες εταιρίες παραγωγής .
Για πέμπτη φορά τα ρομπότ μιλάνε σαν νέγροι και ανατινάζονται μαζί με το υπόλοιπο καστ ανθρώπων σε άλλη μια κωμωδία δράσης/καταστάσεων . Αυτή τη φορά εμπλέκεται και ο μύθος του Βασιλιά Αρθούρου στο παστίτσιο της συρραφής συνειδήσεων .
Ο Marky Mark Wahlberg - το GOOD VIBRATIONS ακούγεται σχεδόν σε κάθε σαχλοκωμωδία από το 1991 μέχρι και σήμερα - ( PAIN & GAIN , LONE SURVIVOR , PATRIOTS DAY , MILE 22 ) είναι ο φουσκωμένος εφευρέτης/εργένης με μια κόρη της διπλανής πόρτας Cade Yeager . Τυχαίνει να είναι ο τελευταίος απόγονος από τους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης .
Ο ρόλος του είναι σημαντικός στο να τρέχει πανικόβλητος ανάμεσα σε εκρήξεις μπροστά από μια πράσινη οθόνη για την σωτηρία του πλανήτη για άλλη μια φορά .
Ο Anthony Hopkins ( SILENCE OF THE LAMPS , WESTWORLD ) συμπληρώνει συντάξιμα ένσημα προσδίδοντας μια σοβαρή Westworld αισθητική με την θεατρική ερμηνεία του αποκρυφιστή λονδρέζου μέσα στην 3D ατμόσφαιρα κλανοκωμωδίας που διέπει όλο το κινηματογραφικό σύμπαν τα τελευταία χρόνια .
Η Laura Haddock ( THE GUARDIANS OF THE GALAXY ) είναι η τελευταία απόγονος του μάγου Merlin , Vivian Wembley . Καθηγήτρια και 'νάρα (φοράει γυαλιά) , απρόσεχτη και γλυκιά . Ερωτεύεται τον γυμνασμένο Αμερικάνο .
Η 17χρονη Isabela Moner ( SICARIO: DAY OF THE SOLDATO , DORA AND THE LOST CITY OF GOLD ) είναι η Izabella . Αντιπροσωπεύει το λατινο-αμερικάνικο δημογραφικό sexy ανήλικων που ξεκινούν την ζωή του θεάματος σε παιδικές σειρές της nickelodeon και πουλάει επανάσταση στο εφηβικό κοινό . Έχει χάσει τους γονείς της στην προηγούμενη ταινία και από τότε ζει μέσα στην κατεστραμμένη ζώνη της μεγάλης μάχης προστατεύοντας και επιδιορθώνοντας ρομπότ - γιατί οι ζωές τους έχουν σημασία .
Ο John Torturo ( TRANSFORMERS 1, 2 & 3 ) επιστρέφει για να πετάξει υπονοούμενο για όρχεις και να εμφανιστεί με μποξεράκι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.