Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

RIM OF THE WORLD (2019)


Επειδή απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να γλυτώσουμε ποτέ από την επιβαλλόμενη νοσταλγία της δεκαετίας του '80 , ιδιαίτερα όταν φτιάχνουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές άνθρωποι που έχουν φτάσει τα 40 και έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτή - ας κάτσουμε στα αυγά μας και ας καταπιούμε άλλη μια μεγάλη μπουκιά κωμικής ανακούφισης με την μορφή εξωγήινης εισβολής σε ένα παρόν βιντεοκασέτας που θα θυμίζει για πάντα όλα όσα χάσαμε μέσα στα χρόνια της νέον-αφθονίας .
Μια ευγενική προσφορά του netflix .
Γραμμένο από τον Zack Stentz ( ANDROMEDA , TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES , FRINGE , THOR , X-MEN: FIRST CLASS , THE FLASH - αναμένονται τα BOOSTER GOLD και το remake BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA με τον THE ROCK σε πρωταγωνιστικό ρόλο ) .
Σκηνοθετημένο με τοποθέτηση προϊόντων adidas από τον παραγωγό/σκηνοθέτη Joseph McGinty Nichol - γνωστός ως McG ( σκηνοθέτης των πρώτων videoclips των KORN , CHARLIE'S ANGELS 1&2 , TERMINATOR SALVATION , THE BABYSITTER ) .
Οι πρώην vines , νυν ηθοποιοί King Bach (πλέον Andrew Bachelor) και Amanda Cerny εμφανίζονται ως ενήλικες συνοδοί στην καλοκαιρινή κατασκήνωση και ανεβάζουν τον αυτοσχέδιο εποχιακό χαβαλέ στο 10 .
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις ζωές 4 εφήβων (13χρονοι ενήλικες που παίζουν τις αναφορές της σύγχρονης ποπ κουλτούρας στα δάχτυλα) οι οποίοι θα κλιθούν να σώσουν τον πλανήτη όταν κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας των διακοπών τους στην κατασκήνωση RIM OF THE WORLD έξω από το Los Angeles , ξεκινήσει μια εξωγήινη εισβολή .
Ο Jack Gore ( WE ARE WHAT WE ARE , THE MICHAEL J. FOX SHOW ) είναι ο Alex . Υπερευαίσθητο παιδί θαύμα με πολλές γνώσεις και μηδενική εμπειρία στην συναναστροφή . Ο πατέρας του πέθανε στην προσπάθεια να τον σώσει από πυρκαγιά και έχει ψυχολογικό τραύμα . Φοβάται τα πάντα , αλλά ταυτόχρονα ξέρει τα πάντα .
Η Miya Cech ( AMERICAN HORROR STORY , THE DARKEST MINDS , ARROW ) είναι η ZhenZhen . Ήρθε μόνη της από την Κίνα ντυμένη black-ops πρόσκοπος . Ο πατέρας της ήθελε γιο . Μιλάει λίγο . Ερωτεύεται τον 13χρονο ευαίσθητο λαπά Alex .
Ο Benjamin Flores Jr. ( RIDE ALONG , TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT ) είναι ο Darius . Γιος αντιπρόσωπου εταιρίας αυτοκινήτων που μάλλον χάνει την περιουσία του - η πρώτη εντύπωση ήταν πως είναι γιος πλούσιου ράπερ , ή πλούσιου μπασκετμπολίστα . Μέσα στην χλίδα , ο Darius έχει μάθει να τα έχει όλα έτοιμα .
O Alessio Scalzotto είναι το despacito ομορφόπαιδο που το έσκασε από το αναμορφωτήριο και συναντήθηκε με τους άλλους 3 στα βουνά όταν ξεκίνησε ο χαμός . Έχει πρόβλημα με τους αριθμούς όταν δεν είναι γραμμένοι σε ένα χαρτί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.