Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ROBIN HOOD: GHOSTS OF SHERWOOD (2012)

 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον B-video ηθοποιό/σκηνοθέτη Oliver Krekel ( CROSSCLUB: THE LEGEND OF THE LIVING DEAD , FOG REVENGE OF THE EXECUTED ) .
Γυρισμένο σε υποτιθέμενο "ΑΛΗΘΙΝΟ 3D" στην Γερμανία με κόστος 200 χιλιάδων ευρώ (και έξτρα ψυχολογικό κόστος για τα 116 λεπτά του director's cut σε όσους άντεξαν να παρακολουθήσουν το ΑΛΗΘΙΝΟ 3D b-βιντεόδραμα παραπάνω από 10 λεπτά) .
Σε κάποιο παράλληλο larping σύμπαν χαμηλού προϋπολογισμού , ο λαϊκός ήρωας Robin των δασών και των φτωχών , αράζει με την παρέα των χαρούμενων ανδρών του κατακλέβοντας τους πλούσιους ώστε να μοιράσει αργότερα την λεία τους με 200 ετών προ-Μαρξιστική άνεση στους πρώτο-προλετάριους και να ανανεώσει τον εξοπλισμό της ομάδας του - την ίδια στιγμή παρτάρει καθημερινά στο δάσος τρώγω-πίνοντας στον αυτοσχέδιο καταυλισμό από άχυρα σαν να μην υπάρχει αύριο .
Δεν είναι και τόσο καλός σε ότι αφορά την τοξοβολία πάντως , γεγονός που σύντομα θα τον φέρει αντιμέτωπο με τα βασανιστήρια στα μπουντρούμια του σατανικού σερίφη του Nottingham , Tom Savini !
Το κουνγκ-φου ντουμπλαρισμένο δράμα (όταν δεν υπάρχουν Αμερικάνοι ηθοποιοί στις σκηνές - ή και παράλληλα με την ύπαρξή τους καθώς ο ήχος των φωνών ακούγεται πάντα άνευρος κ στουντιακός στους ανοιχτούς χώρους του δάσους/άλσους) περιπλέκεται όταν ο Robin και μερικοί από τους άντρες του πέσουν νεκροί - αλλά εξαιτίας πρόσφατης κατάποσης φίλτρου μεταμόρφωσης κ μετέπειτα κατάποσης φίλτρου νεκρανάστασης (black ops επιχείρηση για εισβολή στο κάστρο του Σερίφη και έξτρα ζωή αν κάτι πάει στραβά με ρήτρα απόλεσης ψυχής μετά από τρία χρόνια) , ανασταίνονται ως αχόρταγοι νεκροζώντανοι (στα 86 λεπτά αυτής της μεσαιωνικής περιπέτειας μεσήλικων ανδρών με πολύχρωμες στολές που τρέχουν μέσα στο δάσος) .
Οι νεκροί μουγκρίζουν άναρθρα και φτύνουν οδοντόκρεμα σε μια προσπάθεια να μοιάσουν λυσσασμένοι δαίμονες της κολάσεως πείθοντας μόνο τους εαυτούς τους με έξτρα φούμο ρομά λασπουριάς στα νεκρά μούτρα τους .
O Kane Hodder ( Jason Voorhees στα FRIDAY THE 13TH από το 7 μέχρι το διαστημικό JASON X , HATCHET TRILOGY ) είναι ο Little John . Στο τέλος καταλήγει Σερίφης του Nottingham και ζητάει βοήθεια από την μάγισσα που προκάλεσε την ζόμπι αποκάλυψη να περιορίσει τους νεκρούς περιπατητές .
Κάνει στην ουσία ένα πέρασμα/κέρασμα στην ταινία του Γερμανού φίλου του μήπως και καταφέρει να την δει περισσότερος κόσμος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.