Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

BUFFALO BOYS (2018)


Γραμμένο από τον Raymond Lee ( REMINGTON AND THE ZOMBADINGS ) .
Σκηνοθετημένο με στυλιζαρισμένη ατμόσφαιρα Django ώστε να μην υπάρχει ακαδημαϊκή στασιμότητα πολιτικού δράμματος από τον παραγωγό Mike Wiluan ( HEADSHOT , BEYOND SKYLINE , THE NIGHT COMES FOR US ) .
Βρισκόμαστε στο 1870 .
Τα αδέλφια Jamar ( Ario Bayu - MACABRE , DEAD MINE ) και Suwo ( Yoshi Sudarso - Μπλε Ranger στο POWER RANGERS DINO CHARGE ) επιστρέφουν μαζί με τον θείο τους Arana ( Tio Pakusadewo - THE RAID PART 2 ) μετά από χρόνια εξορίας στην άγρια δύση της Αμερικάνικης ηπείρου πίσω στην Java της Ινδονησίας .
Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα Ολλανδικά καθάρματα που εδώ και μερικούς αιώνες έχουν αποικήσει την περιοχή και εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται τις πρώτες ύλες της περιοχής μοιράζοντας πρέζα στους ντόπιους για τους έχουν του χεριού τους - βλέπε Μεγάλη Βρετανία .
Η Pevita Pearce ( MAY THE DEVIL TAKE YOU ) είναι η Kiona . Κόρη ενός τοπικού άρχοντα που καβαλάει νεροβούβαλους με μουσουλμανική νίντζα μαεστρία .
Βοηθάει τα αγόρια στη απόδοση ματωμένης εκδίκησης μετά την δημόσια εκτέλεση παππού και πατέρα . Ερωτεύεται τον Suwo .
Ο Λευκός Διάβολος και η Παρέα Του :
Ο Reinout Bussemaker είναι ο στρατιωτικός διοικητής με το θεατρικό ανάστημα Van Trach . Ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του σουλτάνου πατέρα των δύο αγοριών . Ελέγχει την πόλη με ατσάλινη γροθιά και καμτσίκι . Σκοτώνει με την παραμικρή αφορμή για επιβάλει τον σεβασμό . Έχει στην υπηρεσία του την σύζυγο του θείου Arana και την βιάζει πρωκτικά κατά εξακολούθηση μετά από καμτσικιές στην πλάτη (γιατί είναι διανοούμενος - αν ήταν ναζί θα άκουγε κλασική μουσική ταυτόχρονα) .
Ο Alex Abbad ( THE RAID PART 2 ) είναι ο Fakad . Θρασύδειλο τσιράκι που χάνει σύντομα το ένα του μάτι .
Η Hannah Al Rashid ( η αλμπίνο δολοφόνος από το THE NIGHT COMES FOR US ) είναι η Adrie . Στις μάχες σώμα με σώμα τα πάει καλά , αλλά δεν είναι αλεξίσφαιρη .
Ο Zack Lee ( THE RAID PART 2 , HEADSHOT , THE NIGHT COMES FOR US ) είναι ο λευκός ντόπιος που λειτουργεί το μοναδικό σαλούν της πόλης . Συλλέγει νεκροκεφαλές (ανθρώπων και ζώων) που τοποθετεί πίσω από το μπαρ .
Ο Sunny Pang ( final boss στο HEADSHOT , THE NIGHT COMES FOR US ) είναι ο μονόχειρας με την ματσέτα , Leung . Τον σταματούν τα τσεκουράκια του Jamar .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.