Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

GOSUTO SUKUWADDO (2018)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε κωμικούς αλλά λιγότερο φρενήρεις ρυθμούς από ότι έχουμε συνηθίσει από τον Noboru Iguchi ( THE MACHINE GIRL , ROBO GEISHA , MUTANT GIRLS SQUAD , THE ABCs OF DEATH ) .
H Rica ( Anna Yanagi - TOO YOUNG TO DIE , SLAVEMEN ) ζει μαζί με τον καταπιεστικό πατέρα της ο οποίος την ωθεί σε απόπειρα αυτοκτονίας . Στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου η Rika έρχεται σταδιακά σε επαφή με 3 πνεύματα νεκρών κοριτσιών τα οποία θα πρέπει να καταφέρουν να αποκτήσουν φυσική υπόσταση με σκοπό να πάρουν εκδίκηση από τους εγκληματίες που τους στέρησαν τις χαρές της ζωής . Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να πέσουν παθιασμένα γλωσσόφιλα με την Rika ώστε οι υπερφυσικές δυνάμεις τους να εξελιχθούν σε χειροπιαστά φαντασματο-όπλα .
Οι Keiko ( Sumine Ueno - THE HAPPY PRISONER ) , Akari ( Minori Mikado - PRISON SCHOOL ) και Yoshie ( Yuni Hong - SLAVEMEN , WITCH WHICH ) θα πρέπει να μάθουν να ακούν την καρδιά τους για να ξεπεράσουν τόσο τον προσωπικό χαμό όσο και τον χαμό των αγαπημένων τους .
Έχοντας ξεφορτωθεί τους δυνάστες τους , μόνο τότε θα μπορέσουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο της μεταθανάτιας εμπειρίας τους και να ηρεμήσουν τα πνεύματα τους (ανάμεσα σε slapstick χορογραφημένες φάρσες δράσης και συγκρατημένες ποσότητες ψηφιακού αίματος οι οποίες υπερέβησαν την διάρκεια που κρατάει ένα συνεχόμενο καλαμπούρι σε υποφερτό επίπεδο) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.