Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

THE RANGER (2018)


Γραμμένο από τον Giaco Furino ( DID YOU KNOW GAMING? ) .
Σκηνοθετημένο με '80s slasher καλοκαιρινή διάθεση στα πλήκτρα του soundtrack από την παραγωγό/σκηνοθέτη Jenn Wexler (αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους προσπάθεια) .
Συνοπτικά :
Παρέα από ο-θεός-να-τους-κάνει πάνκηδες τραυματίζουν αστυνομικό μετά από έφοδο σε αναρχικό κουτούκι/συναυλιακό χώρο/τεκέ . Η φαεινή ιδέα να εξαφανιστούν στα βουνά , συγκεκριμένα σε οικογενειακή καμπίνα σε δάσος , τους εξαφανίζει το άγχος των συνεπειών του νόμου .
Η Chloe Levine ( MARVEL'S DEFENDERS , DEPRAVED , THE OA ) είναι η Chelsea .
Όταν ήταν μικρή συνήθιζε να επισκέπτεται την καμπίνα του μισάνθρωπου συγγραφέα θείου της . Μέχρι που μια μέρα τον σκότωσε κατά λάθος παίζοντας σκοποβολή με μπουκάλια μπύρας .
Ο μοναδικός άνθρωπος που την βοήθησε τότε ήταν ο επίσης μισάνθρωπος δασονόμος της περιοχής .
Fast-forward μερικά χρόνια μετά , η Chelsea έχει ροζ μαλλί και έχει μπλέξει με κακές παρέες .
Καταλήγει  με τους πολύχρωμους φίλους της ξανά στο δάσος και όλα επιστρέφουν σιγά-σιγά στο κεφάλι της - μαζί με τον δασονόμο ο οποίος επιβάλει αιματοβαμμένα πλέον τον δικό του νόμο στο βουνό .
Υπό-υπόθεση :
Ο μανιακός δασονόμος ( Geremy Holm - HOUSE OF CARDS , MR ROBOT ) φαίνεται να είναι μέλος κάποιας λυκανθρωπικής σέχτας (με εκείνον μοναδικό ιδρυτικό μέλος και αρχηγό) .
Τα μασονικά χιπστεροτρίγωνα από πέτρες που εμφανίζονται μέσα στο δάσος μαρτυρούν εναλλακτικό διαδικτυακό μυστικισμό . Επίσης πέφτει στα τέσσερα και παριστάνει το ζώο φορώντας προβιά λύκου . Δεν αναπτύσσεται περισσότερο αυτή η animal-drag περσόνα του - ξεπαστρεύει ένστολος τους πάνκηδες με πατροπαράδοτους τρόπους μασκοφόρου σαδιστή που ευτυχώς αποτυπώνονται με χειροπιαστά εφέ στο κάδρο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.