Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

LORD OF MISRULE (2024)

 











Γραμμένο από τον Tom de Vile (URBAN GOTHIC, THE QUIET ONES, THE HALLOW) και σκηνοθετημένο από τον William Brent Bell (STAY ALIVE, THE DEVIL INSIDE, ORPHAN: FIRST KILL, WER, THE BOY). Δυστυχώς κάτι δεν πήγε καλά και δεν έπιασε την Σινεσφαγική cult Paganus-status αναγνώριση του MIDSOMMAR (2019). Νομίζω πως φταίει το ανέκδοτο του "γυναίκα ιερέας" σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ευτυχώς που δεν είχε και εκπροσώπηση του lgbtq+-x:% σιδηρόδρομου των παλαβών που ασχολούνται με το μυστήριο των αχαμνών τους ως ταυτότητα στη μέση και υπήρχε μόνο ευνουχισμένος άνδρας που επίσης πεθαίνει και δεν σώζει την μέρα στο τέλος (που δεν σώζεται έτσι κι αλλιώς). Δεύτερη παρατήρηση MKUltra Woke Mind Virus Psy-op ήταν οι νέγρικες μουτσούνες ανάμεσα στους χωριάτες (paganus) της Βρετανικής/Ιρλανδικής υπαίθρου (κλασικό παράδειγμα μαρξιστικού πολυπολιτισμού, ακριβώς όπως και στον μεσαίωνα όπου λευκοί και μαύροι χωρικοί έτρωγαν πλάι-πλάι χώμα και φλούδες από τις πατάτες που καλλιεργούσαν για τον βασιλιά, ε;;;;).

H Rebecca Holland (Tuppence Middleton - SENSE 8, POSSESSOR) είναι γυναίκα ιερέας σε ένα μικρό χωριό της Βρετανικής υπαίθρου. Οι κάτοικοι έχουν δεχτεί με χαρά στην μικρή τους κοινωνία εκείνη και την οικογένειά της (άθεος σύζυγος β' αρσενικό συγγραφέας και ξανθιά ανήλικη κόρη/φυσικά σφαχτάρι για την καλή εσοδία της χρονιάς). Κατά την διάρκεια παγανιστικής εορτής/θεατρικού εκδίωξης του δαίμονα που χαλάει τις σοδιές, η μικρή Grace εξαφανίζεται με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση η δυναμική γυναίκα ιερέας και να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Ο Ralph Ineson (THE FIRST OMEN) είναι ο Λόρδος της Κακοδιοίκησης (Lord of Misrule του τίτλου, έθιμο το οποίο είχε κάποια μακρινή σχέση με τα Ρωμαϊκά Σατουρνάλια, αλλά όπως πάντα αποτελούσε άλλη μια ευκαιρία για τους Βρετανούς να ξεβρακωθούν μεθυσμένοι για ένα τετραήμερο ασυδοσίας - οι Πουριτανοί του 17ου αιώνα σταμάτησαν το πάρτι μια και καλή), εκδικητής προστάτης του χωριού ο οποίος έχει κληθεί να διώξει την σαπίλα που προκαλεί στα σπαρτά ο χθώνιος προ-χριστιανικός θεός της γης, Gallowgog (βγαλμένος από την φαντασία του σεναριογράφου). Μακάρι να ήταν αυτός ο πρωταγωνιστής, αλλά λειτουργεί και ως αντίπαλο δέος αρχηγού αιρέσεως με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του. Έχει χάσει και ο ίδιος έναν γιο μερικά χρόνια νωρίτερα αλλά δεν κατάφερε να ενωθεί με την θεότητα και να σώσει στην πραγματικότητα την καταραμένη περιοχή. Χρειαζόταν μια γκόμενα να ποζάρει σε κοντινό πλάνο με τον αλογομούρη δαίμονα πρόσωπο-με-πρόσωπο αλα ALIEN 3 (1992).

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

COCAINE WEREWOLF (2024)

 











Γραμμένο από τους Ford Austin (uncredited #guy in park σε ένα επεισόδιο του MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.) και Tyger Torrez. Σκηνοθετημένο από τον βιντεο-οραματιστή που σκηνοθετεί πιο γρήγορα και από την σκιά του, Mark Polonia. Συμπαραγωγή 100 χιλιάδων δολαρίων (;) των Sterling Entertainment και Polonia Bros Entertainment. Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο αντάρτικο μάρκετινγκ ύφος ταινιών COCAINE BEAR (2023),όπως και το προηγούμενο κοκαϊνο-πόνημα του Polonia, COCAINE SHARK (2023). Πρώτη του ταινία για το 2024, ακολουθούν άλλες 8 οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής/ξεπλύματος ήδη. Χρήση drone για πανοραμική λήψη του δάσους συνθέτει ταξιδιωτικό οδηγό της Πενσυλβάνια για επιπλέον mkultra ατμοσφαιρικό χτύπημα στις αισθήσεις.

O Jack (Brice Kennedy - PETER ROTTENTAIL, SPLATTER BEACH) είναι χρηματιστής και φυσικά εθισμένος στην κοκαϊνη και την γρήγορη ζωή. Όταν λυκάνθρωπος με πιθηκομουτσούνα και cgi κόκκινα μάτια μπήγει τα πλαστικά του σκυλόδοντα στον λαιμό, του μεταφέρει την αποκριάτικη κατάρα του χαμηλού προϋπολογισμού και παρακολουθούμε την καταραμένη του κατάβαση στην ποτ πουρί σφαγή των γνωστών "πρωταγωνιστών" του Mark Polonia σε υπαίθριο χώρο.

Oι Γνωστοί Άγνωστοι/Συνήθεις Πρωταγωνιστές του Polonia:

Ο Jeff Kirkendall παριστάνει τον κυνηγό για δύο ολόκληρα λεπτά μέχρι να πέσει και αυτός θύμα στους φρενήρεις ρυθμούς του κοκάκια λυκάνθρωπου. 

O Ken Van Sant είναι ο γερόλυκος της δράσης, Σερίφης Duke Larson. Το τριμαρισμένο ορθογώνιο μούσι του σε άλλες σκηνές είναι βαμμένο κορακί, σε άλλες το φυσικό χρώμα των 70 χρόνων του.

H Jamie Morgan μας χαρίζει γυμνόστηθη σκηνή σε ντους που δεν ζητήσαμε ποτέ. Η βαρύτητα είναι αμείλικτη. 

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

CONSECRATION (2023)













Γραμμένο και σκηνοθετημένο με κάπως ιδιαίτερη δομή κατάρρευσης της έντασης που επιθυμεί ως μεταφυσικό θρίλερ μυστηρίου από τον Christopher Smith (CREEP, SEVERANCE, TRIANGLE, BLACK DEATH)

H Grace (Jena Malone - DONNIE DARKO, THE RUINS, THE HUNGER GAMES, THE NEON DEMON, REBEL MOON PART ONE) είναι οφθαλμίατρος, δηλαδή μια γυναίκα της επιστήμης με καριέρα και χωρίς παιδιά. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την θρησκεία. Μέχρι που ο αγαπημένος της θετός αδελφός ο οποίος είχε γίνει σκληροπυρηνικός ιερέας βρίσκεται νεκρός σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι της Σκωτίας. Εκεί η Grace θα ανακαλύψει πως όλη της η ζωή ήταν ένα ψέμα και πως ο θεός της είναι εντελώς διαφορετικός από τον θεό των καλογριών που την φιλοξενούν. Ο "καθαγιασμός" της δεν θα έχει το αποτέλεσμα που περίμεναν οι χριστιανοί φίλοι μας καθώς δεν είχαν υπολογίσει στις χωρο-χρονικές/υπερφυσικές ικανότητες του αερικού που αρνείται να επιστρέψει πίσω στον ζωντανό θάνατο του κελιού της. 

Εδώ ο "Σατανάς" εμφανίζεται ως παντοδύναμη "πράσινη" οντότητα κλασικού Βρετανικού Παγανισμού. Ένα φυλακισμένο πνεύμα της φύσης το οποίο ως 10χρονο κοριτσάκι είχε φυλακιστεί ζωντανό μέσα στο κελί μιας μονής του υπερχριστιανικού Τάγματος του Πρωινού Ήλιου, κάπου στην Σκωτία κατά την διάρκεια του μεσαίωνα. Στην κοντινή δεκαετία του 1990, μέρος του κελιού γκρεμίζεται μετά από σεισμό με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να ξαναδεί το φως της ημέρας χωρίς ιδιαίτερη μνήμη της ίδιας του της φύσης με το πέρασμα τόσων αιώνων στο σκοτάδι όπου βρισκόταν κλεισμένο. Η ζωή επανάφερε τις μνήμες ως ονειρικό μετατραυματικό στρες και ο "διάολος" πήρε τους φύλακές της μαζί του.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

GODLESS: THE EASTFIELD EXORCISM (2023)

 











Γραμμένο από τον Alexander Angliss-Wilson και σκηνοθετημένο από τον ομογενή Nick Kozakis. Παρόλο τον μηδενικό του προϋπολογισμό, το αποτέλεσμα είναι αισθητικά άρτιο. 

Για άλλη μια φορά έχουμε σύγχρονη ταινία εξορκισμού με τον Σατανά να είναι αδικαιολογήτως απών από το φυσικό του περιβάλλον. Σε αυτή την ιστορία έχουμε την ορθοδοξία της επιστήμης εναντίον των ανθρώπων της πίστης οι οποίοι γίνονται φυσικά οι αποδιοπομπαίοι τράγοι στη πένα του εξυπνάκια Angliss-Wilson (φαίνεται πόσο β' αρσενικό είναι στις φωτογραφίες του, επίσης άνθρωποι με δύο επίθετα μου θυμίζουν τις "ανεξάρτητες" γκόμενες που συνήθως κατεβαίνουν στις εκλογές με δύο επίθετα γιατί κρατάνε το πατρικό ως σημάδι απείθειας ενάντια στην πατριαρχία - που είναι πάλι το επίθετο του πατέρα τους, οπότε το ανέκδοτο διαιωνίζεται). Φυσικά ο αναιμικός Angliss-Wilson εξισώνει τους παλαβούς που θέλουν να εξορκίσουν την παράνοια της κοπέλας με βιβλικές σφαλιάρες σχοινιά και σφυριά με όσους αρνήθηκαν να γίνουν πειραματόζωα στο φιδόζουμο των φαρμακευτικών κατά την διάρκεια του θεατρικού της ψευδοπανδημίας - γιατί μέχρι εκεί φτάνει η εξυπνάδα που του φύτεψαν τα 850MHz κατήχησης στο κεφάλι ως "ασφάλεια" και πίστη στον νέο θεό της επιστήμης και των αποστόλων της, των "ειδικών".

Κεντρικός χώρος και χρόνος στην σχέση ενός ζευγαριού στην μακρινή Αυστραλία είναι το σπίτι τους στην σχεδόν αυτόνομη επαρχία του Eastfield. Εκεί παρακολουθούμε τις δυσκολίες στην μεταξύ τους συμβίωση. Η σχέση τους περνάει κρίση καθώς η νεαρή Lara (Georgia Eyers) συνηθίζει να χορεύει γυμνή τις νύχτες με ολόγιομο φεγγάρι και να αποφεύγει την παρέα του άντρα της στην τοπική τους εκκλησία. Ο σύζυγος (Dan Ewing - BEAST NO MORE, OCCUPATION: RAINFALL, LOVE AND MONSTERS) είναι πεπεισμένος πως η γυναίκα του έχει καταληφθεί από τον διάολο και σκοπεύει να σώσει την αιώνια ψυχή της καλώντας σε βοήθεια έναν αυτοδίδαχτο εξορκιστή, τον διαβόητο Daniel James King (Tim Pocock - Scott Summers στο X-MEN ORIGINS: WOLVERINE, THE DEVIL BENEATH), ο οποίος λειτουργεί ως Άγγελος Εκτελεστής εκτός των πλαισίων της εκκλησίας συνήθως μέσα σε κοντέινερ, πάντα με 100% ποσοστό επιτυχίας στην απεντόμωση δαιμόνων από τα κορμιά των πελατών του. Η κοπέλα σταματάει τα χάπια και τα ραντεβού στην (μαύρη) ψυχίατρο και ξεκινάει ένα υπέροχο bondage ταξίδι μέχρι την τελική απελευθέρωση από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Ο λατέξ σατανάς εμφανίζεται στις παραισθήσεις της γυναίκας η οποία υποσυνείδητα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του μωρού της από τον προηγούμενο γάμο της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που κατέληξε σε φωτιά μέσω κολασμένης εικονογραφίας.

ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 'Α: Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ (ποσοστό βλασφημίας 10%)

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων "κατάληψης" της, η Lara πετάει κάτι τσιτάτα τύπου "ΕΙΜΑΙ ΛΕΓΕΩΝΑ", ΓΟΥΡΟΝΟΓΑΜΗ" και άλλα τέτοια συμπαθητικά επιφωνήματα προαυλίου αναμορφωτηρίου, τα οποία προσβάλουν κυρίως αυτόν που τα έγραψε παρά αυτόν που τα ακούει. 

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

IMMACULATE (2024)

 











Γραμμένο από τον Andrew Lobel και σκηνοθετημένο από τον Michael Mohan. Δεν υπάρχουν κάποια ενδιαφέρονται προηγούμενα δείγματα γραφής τους Σινεσφαγικής άξιας. 

Θεωρείται αδελφή ταινία του THE FIRST OMEN (2024) με παρόμοια πλοκή και χωροχρονική αισθητική/εικονογραφία. Οι δύο ταινίες βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες με διαφορά μόλις μερικών εβδομάδων. Ευτυχώς αυτή έχει περισσότερα nunsploitation στοιχεία σε σκηνές λουτρού καλογριών όπου διαγράφονται οι ρόγες κάτω από τα λευκά πανωφόρια με τα οποία πλένονται οι μαθητευόμενες (και ανακαλύπτουμε τους δύο σφριγηλούς 34DD λόγους που η Sweeney έχει κυρίως άντρες θαυμαστές).

Η χυμώδης 27χρονη Sydney Sweeney (με φιλμογραφία εξαιρετικού Σινεσφαγικού ενδιαφέροντος από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι, ZOMBIES OF MASS DESTRUCTION, THE WARD, SPIDERS 3D, THE UNBORN, THE HORDE, THE HANDMAID'S TALE, ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD, NOCTURNE, NIGHT TEETH, EUPHORIA, MADAME WEB) είναι η Αμερικανίδα μαθητευόμενη καλόγρια, Αδελφή Cecilia. Πηγαίνει στην Ιταλία με σκοπό να δώσει τους όρκους της σε ένα πρότυπο οίκο ευγηρίας καλογριών, χτισμένο πάνω σε κατακόμβες. Τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή όταν η παρθένος Cecilia ανακαλύπτει πως είναι έγκυος μέσω αμώμου συλλήψεως και όχι μέσω Lexington Steele κρίνου. 

Ο Alvaro Morte (ο "Καθηγητής" στο LA CASA DE PAPEL, THE WHEEL OF TIME) είναι το ομορφόπαιδο, σέξι λατίνος αξύριστος Ιερέας, Πατέρας Sal Tedeshi. Πρώην γενετιστής, έχει τις δικές του σκοτεινές ασχολίες/φιλοδοξίες στο γηροκομείο καλογριών - κυρίως στο υπόγειο/κρυφό εργαστήριο όπου δραστηριοποιείται για δύο δεκαετίες.

Anti-woke παράρτημα παρατηρήσεων του Καλόγερου/τροφή για σκέψη, ή αναρόφηση:

Έχω ξεκινήσει να βλέπω μια πατρόν στροφή στις ταινίες του είδους, όπου το υπερφυσικό στοιχείο πηγαίνει περίπατο με σκοπό να αναδειχθεί η ανθρώπινη σκατίλα πάνω από όλα ταυτόχρονα με μια pro-abortion λογική απελευθέρωσης (βλέπε την τελευταία σκηνή) - το woke mind virus συνεχίζει την διάβρωση δηλαδή του εύπεπτου αθεϊσμού προκαλώντας υλιστικές θρομβώσεις στους ενεργειακούς στροβίλους του αιθερικού σώματος. Εδώ ο κεντρικός κακός είναι ο παλαβός γενετιστής ιερέας ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει έναν κλώνο του Χριστού (;), (τον Αντίχριστο δηλαδή) έχοντας σπάσει τον κώδικα του DNA του από απομεινάρια σάρκας και αίματος που βρήκε πάνω στο ιερό καρφί του Σταυρού του Μαρτυρίου (εδώ χρειάζεται ένα νοητικό άλμα και μια άλλη κουβέντα για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της Μητέρας του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, Ελένη, η οποία υποτίθεται πως ανακάλυψε τα καρφιά, τον σταυρό και τον τάφο του ιπτάμενου εβραίου κάπου στους "Αγίους Τόπους").