Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

MY ZOMBABE (2024)

 











Σαχλο-ρομαντική κωμωδία με νεκροζώντανους, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον σκηνοθέτη softcore ερωτικών περιπετειών Bobby Bonifacio Jr..

Στο ρόλο του Zομπο-μωρού, Yasmine Alcantara, η τραγουδίστρια/ηθοποιός Kim Molina.

Στο ρόλο του σπανομαρία Φιλιππινέζου με το Charles Bronson ποντικομούστακο, Pong, ο Empoy Marquez. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας που είχε για την Yasmine όσο εκείνη ήταν ακόμη ζωντανή, ελπίζει να καρποφορήσει τώρα που είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Ο ίδιος έρωτας είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί ολόκληρο το συγκρότημα επιζώντων οι οποίοι είχαν ένα σφιχτό πρόγραμμα επιβίωσης με zumba αθλοπαιδιές κάθε πρωί. Ο αρχηγός μπορεί να κρατούσε το μυστικό ενέσιμο προϊόν στην καλύβα του με σκοπό να επαναφέρει σε ανθρώπινη κατάσταση την μολυσμένη σύζυγό του, αλλά η εντροπία πάντα καραδοκεί στα θέματα της καρδιάς. Το λάθος πάντα συμβαίνει και οδηγεί στην κατάρρευση του συστήματος και στα ουρλιαχτά. 

Στο ρόλο του υστερικού τρίπουστα ο οποίος δηλώνει αδελφή του Pong, ο Yanyan De Jesus. Ο ξέφρενος τικτόκερ είναι πασιφανές πως θέλει να κόψει τα αρχίδια του για την τελική απελευθέρωση του "αληθινού" εαυτού, άλλο ένα θύμα του woke mind virus/drag race δαίμονα που έχει καταλάβει το κορμί του.

Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα, αλλά και από την άλλη δεν υπάρχει κάποια ακραία στιγμή πηχτού αίματος/σινεσφαγικού ενδιαφέροντος. Ευτυχώς η αισθητική των νεκροζώντανων κατά την διάρκεια της νύχτας θυμίζει EVIL DEAD εποχές στάχτης στα πρόσωπα πηδηχτού βρικόλακα και εξορκισμούς στο Bali. Κατά τα άλλα φωτεινό και βιντεοκλιπάτο και με κρυόκωλο χιούμορ σκανδιναβικών χωρών, υπό του μηδενός δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.