Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

COCAINE WEREWOLF (2024)

 











Γραμμένο από τους Ford Austin (uncredited #guy in park σε ένα επεισόδιο του MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.) και Tyger Torrez. Σκηνοθετημένο από τον βιντεο-οραματιστή που σκηνοθετεί πιο γρήγορα και από την σκιά του, Mark Polonia. Συμπαραγωγή 100 χιλιάδων δολαρίων (;) των Sterling Entertainment και Polonia Bros Entertainment. Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο αντάρτικο μάρκετινγκ ύφος ταινιών COCAINE BEAR (2023),όπως και το προηγούμενο κοκαϊνο-πόνημα του Polonia, COCAINE SHARK (2023). Πρώτη του ταινία για το 2024, ακολουθούν άλλες 8 οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής/ξεπλύματος ήδη. Χρήση drone για πανοραμική λήψη του δάσους συνθέτει ταξιδιωτικό οδηγό της Πενσυλβάνια για επιπλέον mkultra ατμοσφαιρικό χτύπημα στις αισθήσεις.

O Jack (Brice Kennedy - PETER ROTTENTAIL, SPLATTER BEACH) είναι χρηματιστής και φυσικά εθισμένος στην κοκαϊνη και την γρήγορη ζωή. Όταν λυκάνθρωπος με πιθηκομουτσούνα και cgi κόκκινα μάτια μπήγει τα πλαστικά του σκυλόδοντα στον λαιμό, του μεταφέρει την αποκριάτικη κατάρα του χαμηλού προϋπολογισμού και παρακολουθούμε την καταραμένη του κατάβαση στην ποτ πουρί σφαγή των γνωστών "πρωταγωνιστών" του Mark Polonia σε υπαίθριο χώρο.

Oι Γνωστοί Άγνωστοι/Συνήθεις Πρωταγωνιστές του Polonia:

Ο Jeff Kirkendall παριστάνει τον κυνηγό για δύο ολόκληρα λεπτά μέχρι να πέσει και αυτός θύμα στους φρενήρεις ρυθμούς του κοκάκια λυκάνθρωπου. 

O Ken Van Sant είναι ο γερόλυκος της δράσης, Σερίφης Duke Larson. Το τριμαρισμένο ορθογώνιο μούσι του σε άλλες σκηνές είναι βαμμένο κορακί, σε άλλες το φυσικό χρώμα των 70 χρόνων του.

H Jamie Morgan μας χαρίζει γυμνόστηθη σκηνή σε ντους που δεν ζητήσαμε ποτέ. Η βαρύτητα είναι αμείλικτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.