Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

IMMACULATE (2024)

 











Γραμμένο από τον Andrew Lobel και σκηνοθετημένο από τον Michael Mohan. Δεν υπάρχουν κάποια ενδιαφέρονται προηγούμενα δείγματα γραφής τους Σινεσφαγικής άξιας. 

Θεωρείται αδελφή ταινία του THE FIRST OMEN (2024) με παρόμοια πλοκή και χωροχρονική αισθητική/εικονογραφία. Οι δύο ταινίες βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες με διαφορά μόλις μερικών εβδομάδων. Ευτυχώς αυτή έχει περισσότερα nunsploitation στοιχεία σε σκηνές λουτρού καλογριών όπου διαγράφονται οι ρόγες κάτω από τα λευκά πανωφόρια με τα οποία πλένονται οι μαθητευόμενες (και ανακαλύπτουμε τους δύο σφριγηλούς 34DD λόγους που η Sweeney έχει κυρίως άντρες θαυμαστές).

Η χυμώδης 27χρονη Sydney Sweeney (με φιλμογραφία εξαιρετικού Σινεσφαγικού ενδιαφέροντος από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι, ZOMBIES OF MASS DESTRUCTION, THE WARD, SPIDERS 3D, THE UNBORN, THE HORDE, THE HANDMAID'S TALE, ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD, NOCTURNE, NIGHT TEETH, EUPHORIA, MADAME WEB) είναι η Αμερικανίδα μαθητευόμενη καλόγρια, Αδελφή Cecilia. Πηγαίνει στην Ιταλία με σκοπό να δώσει τους όρκους της σε ένα πρότυπο οίκο ευγηρίας καλογριών, χτισμένο πάνω σε κατακόμβες. Τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή όταν η παρθένος Cecilia ανακαλύπτει πως είναι έγκυος μέσω αμώμου συλλήψεως και όχι μέσω Lexington Steele κρίνου. 

Ο Alvaro Morte (ο "Καθηγητής" στο LA CASA DE PAPEL, THE WHEEL OF TIME) είναι το ομορφόπαιδο, σέξι λατίνος αξύριστος Ιερέας, Πατέρας Sal Tedeshi. Πρώην γενετιστής, έχει τις δικές του σκοτεινές ασχολίες/φιλοδοξίες στο γηροκομείο καλογριών - κυρίως στο υπόγειο/κρυφό εργαστήριο όπου δραστηριοποιείται για δύο δεκαετίες.

Anti-woke παράρτημα παρατηρήσεων του Καλόγερου/τροφή για σκέψη, ή αναρόφηση:

Έχω ξεκινήσει να βλέπω μια πατρόν στροφή στις ταινίες του είδους, όπου το υπερφυσικό στοιχείο πηγαίνει περίπατο με σκοπό να αναδειχθεί η ανθρώπινη σκατίλα πάνω από όλα ταυτόχρονα με μια pro-abortion λογική απελευθέρωσης (βλέπε την τελευταία σκηνή) - το woke mind virus συνεχίζει την διάβρωση δηλαδή του εύπεπτου αθεϊσμού προκαλώντας υλιστικές θρομβώσεις στους ενεργειακούς στροβίλους του αιθερικού σώματος. Εδώ ο κεντρικός κακός είναι ο παλαβός γενετιστής ιερέας ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει έναν κλώνο του Χριστού (;), (τον Αντίχριστο δηλαδή) έχοντας σπάσει τον κώδικα του DNA του από απομεινάρια σάρκας και αίματος που βρήκε πάνω στο ιερό καρφί του Σταυρού του Μαρτυρίου (εδώ χρειάζεται ένα νοητικό άλμα και μια άλλη κουβέντα για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της Μητέρας του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, Ελένη, η οποία υποτίθεται πως ανακάλυψε τα καρφιά, τον σταυρό και τον τάφο του ιπτάμενου εβραίου κάπου στους "Αγίους Τόπους"). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.