Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

MODEL HOUSE (2024)












Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον σκηνοθέτη κυρίως μουσικών βιντεοκλίπ Derek Pike (KIDNAPPING IN THE GRAND CANYON). Μια σχετικά αθώα εισβολή σε σπίτι καταλήγει σε υπό προϋποθέσεις slasher όπου όμορφοι άνθρωποι βρίσκουν άσχημο τέλος (γιατί με τέτοια θεάματα έχουν μάθει να διασκεδάζουν οι αποκτηνωμένοι αγύμναστοι).

Πέντε μοντέλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους επιλεγόμενα από μεγάλο πρακτορείο. Θα πρέπει να παραμείνουν ζωντανές στο μεγάλο σπίτι που τις φιλοξενεί αν θέλουν να τα καταφέρουν στη λαμπερή ημίγυμνη ζωή που τις περιμένει. 

Η κεντρική πρωταγωνίστρια είναι η Cory Anne Roberts, η Ιταλοαφρικανή που υπήρξε φιναλίστ στον διαγωνισμό America's Next Top Model (2016-2017) και τικάρει τα divercity κουτάκια των Ευαγγελιστών Schwab/Soros του μεικτού μέλλοντος. Έχει τον ρόλο της Zoe, της άβγαλτης κοπέλας που επιτέλους έχει μια χρυσή ευκαιρία στο όνειρο αντικαθηστώντας μια άλλη σε μια σημαντική φωτογράφιση. Ακολουθεί σαββατοκύριακο σε μοντελόσπιτο και μετά ο ουρανός είναι το όριο. Καταλήγει το "τελικό κορίτσι" της ιστορίας. 

Τα κορίτσια φαίνεται πως τελικά ξενυχτάνε χωρίς μυστικά, μόνα ή δυό-δυό (εδώ είναι πέντε), όταν ζευγάρι μασκοφόρων ενόπλων εισβάλει στο μοντελόσπιτο με σκοπό να τις κρατήσει ομήρους μέχρι να συγκεντρώσει χρησιμοποιώντας τους ψηφιακούς τους ακολούθους 1 εκατομμύριο δολάρια σε έναν ψευδο-έρανο συνδεδεμένο με λογαριασμό σε άγνωστη νήσο φορολογικής απαλλαγής. Τα κορίτσια θα πρέπει να ανεβάσουν το ποσό αλλά μετά από ένα ατύχημα το κόλπο πηγαίνει στον διάολο και ακολουθούν τα καλλίγραμμα κορμιά που πέφτουν αιμόφυρτα στο πάτωμα. 

<--- Από τις μοντέλες ξεχωρίζουν οι ατίθασοι γοφοί της Priscilla Huggins Ortiz η οποία ερμηνεύει την Carla. Πριν χτυπήσει το κεφάλι της μας χαρίζει δύο υπέροχες στιγμές onlyfans χαράς της ζωής του καλοσχηματισμένου κώλου της, κάτι που κάνει και στην "αληθινή" ζωή στο instagram, ή χορεύοντας σε βίντεοκλιπ αρκουδιαρέων λατίνο-ράπερ. 

Η μόνη που έχει μια επαφή/ιστορία σε ταινίες τρόμου είναι η Scout Taylor-Compton η οποία έχει εμφανιστεί στα CHEER BLOODY MURDER, WICKED LITTLE THINGS, τα δύο HALLOWEEN του Rob Zombie, κτλ.. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από το πρωτότυπο κόλπο ψηφιακής απάτης. Παρόλο που την πνίγουν με σχοινί και την πυροβολούν στο στομάχι, εκείνη καταφέρνει να εξαφανιστεί στο τέλος της ταινίας. Οι άλλοι δύο της διαβολικής παρέας απροσάρμοστων είναι ο κοινωνιοπαθής Flip (Phillip Andre Botello - 2025 ARMAGEDDON, THE NIGHT THEY CAME HOME, PLANETQUAKE, V/H/S/BEYOND) και το μετριοπαθές ομορφόπαιδο Chris Zylka (SHARK NIGHT 3D, PIRANHAS 3DD, Flash Thompson στο THE AMAZING SPIDERMAN).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.