Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

JURASSIC TRIANGLE (2024)

 











Γραμμένο από τον Harry Boxley (SNAKE HOTEL, JACK & JILL 3, CURSE OF HUMPTY DUMPTY 3, DINOSAUR HOTEL 3) και σκηνοθετημένο από τον Victor De Almeida (στην πρώτη μεγάλου μήκους προσπάθεια).

Ομάδα φίλων/συναδέλφων ταξιδεύουν με δύο (;) μικρά ελικόπτερα πάνω από το καταραμένο Τρίγωνο των Βερμούδων (δεν έχει σκεφθεί ακόμη κάποιος να βγάλει ταινία με θανατηφόρες ψηφιακές βερμούδες σε κάποιο τριγωνικό νησί). Προορισμός τους: το όνειρο. Φυσικά τα ελικόπτερά τους συγκρούονται στη πορεία της σύντομης παρουσίασης χαρακτήρων με προϊστορικό πτεροδάχτυλο καθώς ο πιλότος ήξερε έναν πιο σύντομο δρόμο (;) και το σύνολο των δευτερευόντων πρωταγωνιστών καταλήγουν με μαγικό τρόπο (δεν υπάρχουν συντρίμμια πουθενά λόγω προϋπολογισμού) βρεγμένοι και τραυματισμένοι πάνω σε ένα νησί ξεχασμένο από τον χρόνο (αλλά όχι από την κίνηση των αυτοκινήτων, κάτι το οποίο το εκπαιδευμένο μάτι ενός σινεσφαγέα το καταλαβαίνει στο 32:10). 

Εκτός από ψηφιακούς δεινόσαυρους το νησί διαθέτει και άλλα ψηφιακά τερατουργήματα που θα τα ονομάσω Καβούραυρους (δόκιμη λέξη μιας και μοιάζουν με Κένταυρους, αλλά αντί για σώμα αλόγου και κορμό ανθρώπου έχουν για βάση σώμα καβουριού). Οι καβούραυροι φαίνεται πως λειτουργούν ανεξάρτητα από τους δεινόσαυρους και υπάρχει έχθρα μεταξύ τους. Διαθέτουν θανατηφόρα στόματα ικανά να διαλύσουν την σάρκα παράγοντας ισχυρούς ήχους. Μέσα σε όλον αυτό τον ψηφιακό ορυμαγδό η ομάδα των επιζώντων θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της πολεμώντας και αντιδρώντας σε αόρατους εχθρούς μέχρι το μοιραίο δυσοίωνο τέλος.

Γνωστή πανικόβλητη μορφή στον κλαυσίγελο επιβίωσης είναι η Chrissie Wunna (DINOSAUR HOTEL, DRAGON FURY, CROCODILE VENGEANCE, KINGDOM OF THE DINOSAURS, PTERODACTYL, SNAKE HOTEL), η οποία υποφέρει από ψηφιακά τερατουργήματα καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Αυτή τη φορά δέχεται την ηχητική επίθεση από γιγαντιαίο Καβούραυρο και γίνεται ψηφιακός κιμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.