Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

BENEATH (2013)


Σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Larry Fessenden ( I SELL THE DEAD , HYPOTHERMIA , CABIN FEVER 2 , STAKELAND ) .
6 υποτιθέμενοι φίλοι και απόφοιτοι κολεγίου που δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα ονόματά τους , ούτε η ιστορία της ζωής τους (που δεν θα ξεπεράσει σε διάρκεια τα γεγονότα της εκδρομής) πάνε για ένα ευχάριστο σαβατοκύριακο στην εξοχή . Συγκεκριμένα σε μια λίμνη , με σκοπό να την διασχίσουν ώστε να φτάσουν σε ένα απομονωμένο αλσύλλιο για το προβλεπόμενο τρελό πάρτι .
Τι κάνει κανείς όμως όταν διαπιστώσει πως μέσα στην λίμνη κολυμπάει αμέριμνη μια προϊστορική ψαρούκλα με δόντια ικανά να κόψουν λαμαρίνες ;!
1. Χάνει τα κουπιά της βάρκας στα 10 πρώτα λεπτά .
2. Γεμίζει τη λίμνη με πατατάκια , γλυκά και ότι άλλο φαγώσιμο υπάρχει μέσα στη βάρκα , γιατί τα σαρκοφάγα ψάρια τρώνε οτιδήποτε επιπλέει στη επιφάνεια του νερού .
3. Αρχίζει να ψηφίζει φάση Survivor ποιός θα φύγει πρώτος από το νησί/βάρκα .
4. Ξεκινάει την παράνοια και τις ερωτικές αντιζηλίες καθώς η τρύπια βάρκα βυθίζεται αργά αλλά σταθερά .
5. Καταφέρνει να φτάσει στην ακτή , να βρεί δεύτερη βάρκα ώστε να βοηθήσει αυτούς που βρίσκονται ακόμη μέσα στην πρώτη , να καταφέρει να τυλίξει ένα σχοινί γύρω απ'τον λαιμό του μέσα στην βάρκα από κακό υπολογισμό και να αναποδογυρίσει την βάρκα ...
6. Πηδάει στο νερό μια ώρα αρχίτερα για να σώσει και τον εαυτό του και τον θεατή που δεν του φταίει σε τίποτα από το μιαμισάωρο μαρτύριο της σεναριακής ηλιθιότητας του δυναμικού ντουέτου Tony Daniel και Brian D.Smith (είχαν ξανασυνεργαστεί συγγραφικά πέντε χρόνια νωρίτερα στο FLU BIRD HORROR , αλλά μυαλό δεν βάλανε) !
-----------------------------------------------------
Ευτυχώς που το ψάρι φαίνεται αρκετά αληθοφανες και δεν υπάρχει ίχνος ψηφιακής παρέμβασης στο περιβάλον .
Φυσικά και χαίρεσαι όταν το ψάρι μασουλάει τους ανυπόφορους απροσάρμοστους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.