Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

LAST FLIGHT TO HELL (1990)


Ο Reb Brown είναι ο μοναδικός επιζών στην "Τελευταία Πτήση Για Την Κόλαση" του Ignazio Dolce ( COMMANDER ) ! Γνωστό και ως L'Ultimo Volo All'Inferno !
O Reb Brown ( YOR THE HUNTER FROM THE FUTURE , ROBOWAR , ο τηλεοπτικός CAPTAIN AMERICA ) είναι ο πάντα-έτοιμος-για-ένοπλη-μάχη Ειδικός Πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) Mitch Taylor , ο οποίος έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή (χωρίς επιστροφή όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο της βιντεοκασέτας) να βρει και να μεταφέρει από την κόλαση των Φιλιππίνων τον επικηρυγμένο κακοποιό και μεγαλέμπορο των Ναρκωτικών Vincent Duggan ! Δυστυχώς τα πράγματα δυσκολεύουν σε γεωμετρικό βαθμό για τον Mitch (αλλά πολύ περισσότερο για όσους βρίσκονται στην άλλη άκρη της κάννης του, καθώς την στιγμή που βρίσκεται κοντά στην σύλληψη του , ένας Κινέζος Στρατηγός ο οποίος ελέγχει την κίνηση των ναρκωτικών στην περιοχή , απαγάγει τον Duggan για λύτρα ! Φυσικά η βαριά κατάρα του οπλοπολυβόλου του Mitch θα πέσει πάνω σε αυτόν και στους ταλαίπωρους που αποτελούν την αδίστακτη συμμορία του !
Ο Brown μοιράζει/ραντίζει με απόλυτη ακρίβεια τις σφαίρες του στους κατά-ιδρωμένους κομπάρσους (με ελαττωμένα τα ουρλιαχτά δικαιοσύνης που έχουμε συνηθίσει) οι οποίοι ανατινάζονται στα χώματα από τα πάντα σταθερά στη θέση τους τραμπολίνο που βρίσκονται κρυμμένα πίσω από τις φυλλωσιές - με ηχητική υπόκρουση το επαναστατικό θέμα από το (επίσης πατριωτικό ζουγκλο-έπος με Reb Brown) STRIKE COMMANDO (1987) του Luigi Ceccarelli ! Την ίδια στιγμή δεν μένει αχυρένια καλύβα όρθια από το πέρασμά του !
Είναι να απορεί κανείς πως επαναφέρθηκε η χλωρίδα και η πανίδα στις Φιλιππίνες μετά το τέλος μιας δεκαετίας γυρισμάτων συνεχόμενου πολέμου !
O Chuck Connors ( SAKURA KILLERS ) είναι το αφεντικό του Mitch , Red Farley ! Σκαμμένος από τον χρόνο και πιο επαγγελματίας από ποτέ (δύο χρόνια μετά πέθανε στ'αλήθεια εκτός ζούγκλας) . Θέλει τον Duggan ζωντανό γιατί έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με σκοτεινές δυνάμεις .
Ο επίσης χαμένος στις ζούγκλες της περιπέτειας , Mike Monty ( ZOMBIE 3 - μεταξύ άπειρων περιπετειών της εποχής στις ζούγκλες των Φιλιππίνων ) είναι το μούτρο πρεζέμπορας που ψάχνει ο μισός πλανήτης , Vincent Duggan ! Ο Duggan είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Αμερικάνικης και της Κινεζικής Μαφίας !  Όταν ο Mitch αποτυγχάνει να πιάσει τον Duggan , η κόρη του Duggan Sheila Michele Dehne ) βρίσκει το στρατόπεδο του Κινέζου Στρατηγού Lin με σκοπό να πληρώσει τα λύτρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.