Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

SHARKNADO (2013)

Η αρχή του κακού : Ο Τυφώνας David παγιδεύει τους καρχαρίες στο περασμά του
Χτυποκάρδια στο Beverly Hills . Σαν να μην έφυγε στιγμή η ανέμελη σανίδα από τα χέρια του ...
Επιπλέον τρόμος : Πέρα από τους ιπτάμενους καρχαρίες , τους λουώμενους τους κυνηγάει και φονική ρόδα λουνα πάρκ ! Βλέπε PROMETHEUS για επιμέρους αγχωτικό τρέξιμο από κυνηγητό τεράστιας ρόδας ...
Βροχή επιπέδου Νώε και βάλε ...
Καρχαρίες στο σαλόνι .
Καρχαρίες στην οροφή του σχολικού λεωφορείου .
Καρχαρίες δαγκώνουν και μπαίνουν από την οροφή του τζιπ .
Ο Καρχαριοστρόβιλος !
Καρχαρίες στην θάλασσα . JAWS (1975)
Καρχαρίες με πλοκάμια . SHARKTOPUS (2010)
Καρχαρίες με πυρηνική κεφαλή στο στόμα . BLUE DEMON (2004)
Καρχαρίες με σόναρ στο κεφάλι . SHARK NIGHT 3D (2011)
Καρχαριάνθρωποι . SHARKMAN (2005) , γνωστό και ώς HAMMERHEAD
Καρχαρίες με δύο κεφάλια . TWO HEADED SHARK ATTACK (2012)
Καρχαρίες στην Βενετία . SHARK IN VENICE (2008)
Καρχαρίες στο σούπερ μάρκετ . BAIT (2012)
Καρχαρίες στον βάλτο . SWAMP SHARK (2011)
Καρχαρίες στην άμμο . SAND SHARKS (2011)
Καρχαρίες στο χιόνι . SNOW SHARK: ANCIENT SNOW BEAST (2011)
Έπρεπε κάποια στιγμή να γίνουν και ιπτάμενοι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή ελπίδα σωτηρίας .
Επόμενος σταθμός , το διάστημα ...
O Ian "Ήμουν ο Steve στο BEVERLY HILLS" Ziering είναι ο Fin Shepard . Βγάζει τα προς το ζην με το παραθαλάσσιο μπαρ που λειτουργεί στις ακτές της Καλιφόρνια . Όταν ο ΤΥΦΩΝΑΣ DAVID (αναφορά στο Beverly Hills ;) πλήξει την Καλιφόρνια , θα γίνει ο μεγάλος ήρωας της ημέρας που θα σώσει τους συνανθρώπους του χωρίς δεύτερη σκέψη . Ρίχνει τόσο τρέξιμο και κασκαντεριλίκι , όσο δεν έριξε καθ'όλη την διάρκεια της δεκαετίας όπου έπαιζε το Beverly Hills
H Tara "Ήμουν στα AMERICAN PIE και μετά το έριξα στον συνδιασμό αλκοόλ+χάπια" Reid είναι η πρώην γυναίκα του Fin , April . Ζει σε ένα υπέροχο σπίτι , κάπου στο Beverly Hills με τα δύο παιδιά τους και τον νυν (ο οποίος δεν θα μας απασχολείσει πολύ αφού γίνεται σχετικά γρήγορα φαγητό για καρχαρίες) . Δεν κάνει και πολλά πράγματα . Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός .
O John "Ήμουν στα HOME ALONE και τώρα παίζω σε ταινίες τις Asylum" Heard είναι ο George , o ταλαίπωρος μεσήλικας που ζεί στο Beverly Hills αλλά την αράζει στο παραθαλλάσιο μπαρ του Steve γιατί του αρέσει η σερβιτόρα . Θυσιάζεται για να σώσει έναν σκύλο που είναι παγιδευμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο - με τον Καρχαριοστρόβιλο να πλησιάζει (ακριβώς όπως ο Kevin Costner στο MAN OF STEEL , μόνο που εκεί δεν τον έφαγαν ιπτάμενοι καρχαρίες) ...
O Jaason "μοιάζω με τον τραγουδιστή των RAMMSTEIN αλλά κάνω τον Αυστραλό" Simmons (άλλος ένας ναυαγoσώστης του BAYWATCH που βρήκε θαλπωρή σε παραγωγές της Asylum) είναι ο  Baz , ο ηρωικός φίλος του Steve που δίνει την μάχη του με τους ιπτάμενους καρχαρίες μέχρι τελικής πτώσης . Διαθέτει τζιπάρα με νίτρο η οποία γίνεται και ψηφιακή για τις ανάγκες μιας σκηνής καταδίωξης με την αστυνομία .
H Cassie Scerbo είναι η καυτή σερβιτόρα στο μπαρ του Steve , Nova Clarke . Στην αρχή νόμιζα πως είναι το γκομενάκι του Steve , αλλά προς το τέλος ξεκινάει ειδύλλιο με τον γιο του ! Στους αμύητους δεν θα λέει κάτι το όνομά της . Εγώ που γνωρίζω κάπως από "ανοίγματα" και εκτιμώ τα γυναικεία σφιχτά κορμιά , την έχω λατρέψει από τους ρόλους της στα MAKE IT OR BREAK IT (2009) (τηλεοπτική δραματική σειρά αξιώσεων με ομάδα κοριτσιών που κάνουν ενόργανη γυμναστική) και BRING IT ON: IN IT TO WIN IT (2007) (από την σειρά ταινιών εφηβικής περιπέτειας με ομάδες Cheerleader)
Η Casie Scerbo την ώρα που σερβίρει ...
---------------------------------------------------------
-Βραβείο Για Αυτό Η Asylum Κάνει Την Διαφορά , πάει :
Προς τα τελειώματα της ταινίας , η Nova και ο γιος του Steve μπαίνουν σε ένα ελικόπτερο με σκοπό να σταματήσουν τους Καρχαριοστρόβιλους που έχουν καταστρέψει την μισή Καλιφόρνια . Κάποιοα στιγμή η Nova πέφτει από το ελικόπτερο και την καταπίνει στον αέρα ένας στροβιλιζόμενος ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΥΚΟΣ καρχαρίας ! Περνάνε κάμποσα λεπτά με την απογοήτευση εμφανή σε όλους .
Στην τελευταία σκηνή της ταινίας , ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΥΚΟΣ καρχαρίας πετάει προς τον Steve - αφού πλέον οι Καρχαριοστρόβιλοι έχουν εξουδετερωθεί και βρέχει καρχαρίες παντού - ο οποίος ξεκινάει το αλυσοπρίονο του σε δευτερόλεπτα και ορμάει μέσα στο στόμα του καρχαρία με το πριόνι να του ανοίγει δρόμο !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :
Ο Steve βγαίνει μέσα από το στομάχι του καρχαρία με την βοήθεια του πριονιού , κρατώντας την Nova . Braindead style .
Χειροκρότημα (και άλλος ένας γύρος κερασμένος από 'μένα αφού παρακάτω παραθέτω ολόκληρο το φωτογραφικό ντοκουμέντο της στιγμής) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.