Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

KNOCK KNOCK (2015)

Γραμμένο από τους Nicolas Lopez ( AFTERSHOCK ) και Guillermo Amoedo ( GREEN INFERNO , THE STRANGER ) .
Σκηνοθετημένο από τον Eli Roth ( CABIN FEVER , HOSTEL , GREEN INFERNO ) .
Πρόκειται για remake του DEATH GAME (1977) .
O Keanu Reeves ( BILL & TED'S EXCELLENT ADVENTURES ) είναι ο ευτυχισμένος και αφοσιωμένος οικογενειάρχης , Evan Webber .
Παλιός ντίσκ τζόκεϊ μεγάλης εμβέλειας και νυν μεγαλο-αρχιτέκτονας , συνεχίζει να ζει με τους δικούς του κανόνες αρνούμενος να αποχωριστεί το μοναδικό σύμβολο της χαμένης του επανάστασης : το μακρί του τσουλούφι στο ακόμη μαύρο μαλλί του .
Μένει μόνος του για ένα δραματικό σαββατοκύριακο το οποίο θα είναι μοιραίο τόσο για την προσωπική του ασφάλεια , οικογενειακή γαλήνη και καριέρα , όσο και για την ψυχολογική του ισσοροπία . Είναι η "Μέρα του Πατέρα" και αντί να διασκεδάζει με την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο παιδιά τους , μένει πίσω για να δουλέψει - γιατί "αν δεν δουλέψει ο μπαμπάς , θα μείνετε όλοι σε ένα χαρτόκουτο" όπως το θέτει χαριτωμένα σε ένα από τα παιδιά του την ώρα του αποχαιρετισμού ...
Οι νεαρές απροσάρμοστες Genesis ( Lorenza Izzo - THE STRANGER , GREEN INFERNO ) και Bell ( Ana de Armas - EXPOSED ) θα του χτυπήσουν την πόρτα προφασιζόμενες βοήθεια στο να βρουν μια γειτονική διεύθυνση όπου γίνεται ένα πάρτι , αλλά τα πράγματα θα εκτροχιαστούν σύντομα καθώς η άμεση πραγματοποίηση της τριολέ φαντασιώσης του αθλητικού μεσήλικα θα μετατραπεί σε εφιάλτη επιβίωσης και διαφυγής από τις ορέξεις δικαιωσύνης των "άγγελων της εκδίκησης" .
-------------------------------------------
Ο Roth εξευτελίζει με κολεγιακή άνεση τα στεγανά της "ιερής οικογένειας" , υποστηρίζοντας με την τροπή που παίρνει η ιστορία του πως "όλοι οι άντρες είναι ίδιοι" και δεν μπορούν να αντισταθούν στους πειρασμούς της σάρκας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.