Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

CURVE (2015)


Οι παραγωγοί των PARANORMAL ACTIVITIES , των PURGEs και των INCIDIOUSs έχουν πάρει εργολαβία όλες τις ταινίες τρόμου απ'ότι φαίνεται .
Αυτή είναι άλλη μια ταινία τρόμου "από αυτούς τους παραγωγούς .
Γραμμένο από τους Kimberly Lofstrom Johnson και Lee Patterson , και σκηνοθετημένο από τον Iain Softley ( HACKERS , K-PAX , THE SKELETON KEY ) .
Η Mallory Rutledge ( Julianne Hough - FOOTLOSE , ROCK OF AGES ) ταξιδεύει με το αυτοκίνητό της κατα μήκος μιας αχανούς λεωφόρου διασχίζοντας την Αμερικανική Ήπειρο .
Ο τελικός της προορισμός είναι η τελετή του γάμου της , αλλά φαίνεται να έχει αμφιβολίες - για αυτό και καθυστερεί το γεγονός παίρνοντας τον μακρύ δρόμο της αξιοθέατης ερήμου .
Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο της θα χαλάσει και η Mallory θα γνωρίσει τον αινιγματικό Christian Laughton ( Teddy Sears - TORCHWOOD , AMERICAN HORROR STORY , 666 PARK AVENUE , THE FLASH ) , ο οποίος υποτίθεται πως κάνει το ετήσιο τελετουργικό πεζοπορίας στα βουνά της περιοχής προς τιμήν του προσφάτως μακαρίτη πατέρα του . Το πουκάμισο του ομορφόπαιδου δεν αργεί να φύγει - καθώς η ζέστη της ερήμου επιτάσσει άμεσο ξεγύμνωμα - και η Mallory θα μπει στον πειρασμό να ακυρώσει τον γάμο και να διασκεδάσει με τον γοητευτικά γυμνασμένο άγνωστο .
Φυσικά ο Christian είναι ανώμαλος σαδιστής κατά συρροή δολοφόνος και η Mallory θα βρεθεί παγιδευμένη μέσα στο ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο της μετά από μια άκυρη προσπάθεια διαφυγής εκτός δρόμου .
Ο θεατής οδηγείται μέσα από την προσπάθεια της νεαρής ηρωίδας να βγει από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της , στην βίαιη εξολόθρευση μιας οικογένειας η οποία κατοικεί σε μια κοντινή καμπίνα και πέφτει θύμα των άρρωστων ορέξεων του παλαβού - με την Mallory να παίρνει τον νόμο της επιβίωσης στα χέρια της για να σώσει τους πάντες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.