Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

LITTLE DEAD ROTTING HOOD (2016)


Γραμμένο στα γρήγορα από τον Gabriel Campisi ( ALIEN AGENDA : ENDANGERED SPECIES ) .
Σκηνοθετημένο χωρίς ίχνος μεταμέλειας από τον Jared Cohn ( BIKINI SPRING BREAK , 12/12/12 , ATLANTIC RIM ) .
Η ηλικιωμένη γυναίκα που κρατούσε την μικρή πόλη ασφαλή από τις επιθέσεις των πλασμάτων που κατοικούσαν στο δάσος βρίσκεται νεκρή . Η εγγονή της αναλαμβάνει τον ρόλο της "Μικρής Νεκρο-Σαπιο-Σκουφίτσας" και η αδρεναλίνη χτυπάει νέα ψηφιακά επίπεδα ανουσιότητας σε άλλη μια εφάνταστη περιπέτεια-του-τρόμου της Asylum .
H Bianca A. Santos ( OUIJA ) είναι η Samantha , γνωστή τους μυστικιστικούς κύκλους και ως μικρή Κοκκινοσαπιοσκουφίτσα , κυνηγός τεράτων . Αναλαμβάνει την ιερή προστασία της πόλης από τα πλάσματα του σκότους αφού πρώτα πεθάνει και θαφτεί μαζί με το μαγικό σπαθί και την κόκκινη μπέρτα της προκατόχου της . Επιστρέφει ως δαίμονας/ζομπι/λυκάνθρωπος φορώντας καυτό σορτσάκι και σέξι κόκκινο αθλητικό τοπ (με κουκούλα) , ενώ σκοτώνει τους λύκους με τα κοφτερά ξυράφια που έχει για νύχια - τα πρωινά είναι κανονική και συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει που βρίσκεται .
Προς το τέλος της ταινίας χρησιμοποιεί το μαγικό σπαθί και την χαρακτηριστική κόκκινη μπέρτα για να αντιμετωπίσει την αρχηγό των λυκανθρώπων .
Η Marina Sirtis ( STAR TREK: THE NEXT GENERATION ) συμβάλει στην παράδοση της Asylum να χρησιμοποιεί στις παραγωγές της γνωστές φάτσες περασμένων δεκαετιών και κάνει την γιαγιά της κοκκινοσαπιοσκουφίτσας , Esmeralda Winfield . Θυσιάζεται στα πρώτα πέντε λεπτά της ταινίας με τελετουργικό οίστρο πάνω από τον τάφο της εγγονής της για να της περάσει την δύναμη του κυνηγού προστάτη .
O Eric Balfour ( SKYLINE , JESUS HATES ZOMBIES ) είναι ο ηρωικός σερίφης , Adam . Χωρισμένος με δύο παιδιά τα οποία τον επισκέπτονται όταν όλα πάνε κατά διαόλου .
Προσπαθεί να καταλάβει γιατί οι λύκοι (που φαίνεται να είναι μεταλλαγμένο είδος νέας γενιάς και πιο επικίνδυνοι από κανονικούς λύκους) επιτίθονται τόσο συχνά σε ανθρώπους - συγκεκριμένα σε ζευγάρια που είτε χαμουρεύονται άγρια μέσα στο δάσος , είτε κάνουν σεξ μέσα στο σπίτι τους , slasher-execution-style . Αναμενόμενα οργανώνει όχλο ευαισθητοποιημένων ντόπιων για την εξουδετέρωση των άγριων ζώων , αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξήσει τον αριθμό των νεκρών .
Η μυστήρια νεαρή γυναίκα που συναντά την νύχτα του αποτυχημένου κυνηγιού τον εξιτάρει στο να ψάξει την υπόθεση ακόμη περισσότερο .
Ο Patrick Muldoon ( RAGE AND HONOR II , MELROSE PLACE , STARSHIP TROOPERS , THE SECOND ARRIVAL , ICE SPIDERS ) είναι ο βοηθός του σερίφη , Henry .
Η Heather Tom ( THE YOUNG AND THE RESTLESS , THE BOLD AND THE BEAUTIFUL ) είναι η αστυνόμος Victoria . Φαίνεται να γνωρίζει πολλά για τους λυκάνθρωπους , αλλά φανερώνει τα κρυφά χαρτιά της στα τελευταία 20 λεπτά της ταινίας καθώς έχει άμεση σχέση με το βίαιο κύμα επιθέσεων . Μεταμορφώνεται σε τρίμετρο ψηφιακό τέρας με σαπουνοπερατική ευχέρεια .
--------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Κάνω-Το-Ρομπότ , πάει :
στους τρεις ταλαίπωρους που έβαλαν μέσα στην κόντρα-πλακέ σπηλιά να παριστάνουν τους σκληρούς κτηνάνθρωπους με τα μαύρα . Η ψηφιακή μεταμόρφωση σε μαϊμουδόλυκους είναι παροιμιώδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.