Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

INTRUDERS (2016)


Από τον Executive producer των PARANORMAL ACTIVITY και INSIDIOUS .
Γραμμένο από τους T.J. Cimfel ( NO TELL MOTEL , V/H/S: VIRAL ) και David White ( V/H/S: VIRAL ) .
Σκηνοθετημένο από τον Adam Schindler ( αδιευκρίνιστου είδους βοηθός στα KILL BILL: VOL.2 , DESPERATE HOUSEWIVES ) - αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του .
Γνωστό και ως SHUT IN .
Η Anna ( Beth Riesgraf - ALVIN AND THE CHIPMUNKS ) μένει μαζί με τον καρκινοπαθή αδελφό της στο πατρικό τους σπίτι . Εκείνος είναι σχεδόν κατάκοιτος , αλλά προσπαθεί να την βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της . H Anna πάσχει από αγοραφοβία και έχει να βγει από το σπίτι γύρω στα 10 χρόνια . Μετά τον αναμενόμενο θάνατο του μοναδικού της στηρίγματος στην ζωή συνεχίζει να μην μπορεί να βγει εκτός των ορίων του σπιτιού της - η κατάσταση της είναι τέτοια που ούτε στην κηδεία δεν πηγαίνει .
Ο αδελφός της φρόντισε να της αφήσει πολλά χρήματα , κάτι που την κάνει άμεσο στόχο στις ορέξεις τριών εισβολέων .
Ακολουθεί κατάσταση ομηρείας με τους άγνωστους άντρες να προσπαθούν να καταλάβουν τι δεν πάει καλά με την νεαρή γυναίκα και που έχει επιτέλους κρυμμένα τα λεφτά . Οι μυστικές πόρτες που υπάρχουν στο υπόγειο του σπιτιού και ο μηχανισμός απομάκρυνσης των σκαλιών που οδηγούν εκεί αντιστρέφουν τους ρόλους και αποκαλύπτουν περισσότερα για το παρελθόν της Anna και του αδελφού της και για την μέθοδο κατ'οίκον σωφρονισμού που επέβαλαν σε τοπικούς ανώμαλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.