Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

THE OUIJA EXORCISM (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Nick Slatkin ( SPRING BREAK TRAINING , BREAKING FAT ) .
Το 1985 διάσημος Εβραίος εξορκιστής καταφέρνει να παγιδέψει έναν δαίμονα μέσα σε έναν πίνακα επίκλησης . Ο μικρός του γιος νομίζοντας πως είναι παιχνίδι , το βουτάει από το γραφείο του πατέρα του και το κάνει δώρο γενεθλίων στον καλύτερο του φίλο . Το αποτέλεσμα είναι να απελευθερωθεί μια σατανική οντότητα και να καταλάβει το σώμα του φίλου του . Ο εξορκιστής θα προσπαθήσει να πνίξει τον γιο του μέσα σε μια μπανιέρα , αλλά ο μικρός θα μεταφράσει την συγκεκριμένη ανάμνηση μέσα στο κεφάλι του ως "ο πατέρας με έστειλε σε κάποιο παρένθετο σπίτι - όσο πιο μακριά γίνεται , ώστε να δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας μέχρι να καταφέρει να ξαναπιάσει το κακοποιό πνεύμα" .
30 χρόνια μετά ο έφηβος εγγονός τους εξορκιστή κουβαλάει την ίδια ηλιθιότητα με τον πατέρα του και ανακαλύπτοντας τον πίνακα στο σπίτι του παππού μετά την κηδεία του , ξανά ανοίγει την πύλη εισόδου για τον δαίμονα απευθύνοντας βλακώδεις ερωτήσεις στο κενό ...
Τον προσκαλεί με αυτό τον τρόπο χωρίς να το ξέρει για ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης σε μια ενοικιαζόμενη έπαυλη με όλα τα έξοδα πληρωμένα και αρκετές ψυχές διαθέσιμες .
Πατέρας , γιος και λοιποί χαρακτήρες που έχουν μαζευτεί εκεί θα γνωρίσουν από κοντά τι σημαίνει σατανική γκριμάτσα και ψηφιακός καπνός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.