Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

THE VATICAN TAPES (2015)


Γραμμένο από τους Chris Morgan ( WANTED , FAST & FURIOUS 4,5,6,7 , 47 RONIN ) και Christopher Borrelli ( THE MARINE 2 ) .
Σκηνοθετημένο από τον Mark Neveldine ( CRANK 1&2 , GAMER , GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE ) .
Ένας ιερέας και δύο εξορκιστές της Καθολικής Εκκλησίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον Αντίχριστο ο οποίος έχει καταλάβει το σώμα μιας νεαρής γυναίκας .
Η Angela Holmes ( Olivia Taylor Dudley - CHERNOBYL DIARIES , TRANSCENDENCE , PARANORMAL ACTIVITY: THE GHOST DIMENSION ) έχει την τέλεια ζωή με τους πολλούς φίλους και τον χιπστερά γκόμενο . Ο πατέρας της είναι στρατιωτικός αλλά της έχει μεγάλη αδυναμία και της κάνει έκπληξη στα 27α γενέθλια της . Η Angela ασχολείται με τον ψηφιακό αποκρυφισμό (την έρευνα στο google δηλαδή) και από την συγκεκριμένη μέρα που κλείνει τα 27 και μετά όλα αρχίζουν να της πηγαίνουν στραβά . Έχει νεύρα και η επικίνδυνη συμπεριφορά της την στέλνει γρήγορα σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο .
Ο Πατέρας Lozano ( Michael Pena - BATTLE LOS ANGELES ) που συχνάζει στο σπίτι του πόνου γνωρίζει την οικογένεια και προσπαθεί να καθησυχάσει τον πατέρα στην δύσκολη στιγμή . Με το που συνέρχεται η Angela τα πράγματα πηγαίνουν προς το χειρότερο καθώς πλέον η οντότητα που κατοικεί μέσα της μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο σε όσους θεωρεί πως την απειλούν . Η επόμενη στάση για την πρωταγωνίστρια της κατάληψης είναι η στενή παρακολούθηση από ειδικούς σε ψυχιατρείο . Ο Lozano έχοντας πιάσει μερικές λεπτομέρειες στον γύρω χώρο όταν η Angela ήταν στο νοσοκομείο , παρακολουθεί από απόσταση .
Στην ιερή μάχη του Lozano συμβάλουν ο Εφημέριος Imani (Djimon Hounsou - STARGATE , GUARDIANS OF THE GALAXY , FAST & FURIOUS 7 ) και ο Καρδινάλιος Mattias Bruun ( Peter Andersson - JACK RYAN: SHADOW RECRUIT ) . Ο Καρδινάλιος πηγαίνει Αμερική για να συμμετάσχει στον εξορκισμό της Angela , ενώ ο Imani παραμένει Βατικανό για να προσέχει τα αρχεία . Μιλάνε και οι δύο αργά και με βραχνή φωνή για να δώσουν σοβαρότητα στην στιγμή . Ο Καρδινάλιος δεν επιστρέφει ποτέ και οι γραφές εκπληρώνονται με την θαυματουργή εμφάνιση του Αντίχριστου στη Γη ...
Συμπληρωματικοί Χαρακτήρες :
Η Kathleen Robertson ( BEVERLY HILLS 90210 ) είναι η Δόκτωρ Richards , Διευθύντρια του ψυχιατρείου όπου μεταφέρεται η Angela . Δεν βοηθάει καθόλου στην καλυτέρευση της .
O Michael Pare ( INSTANT JUSTICE , MAXIMUM CONVICTION ) είναι ο ντετέκτιβ Harris . Ερευνά τα αίτια του ατυχήματος που έστειλαν την Angela στο νοσοκομείο . Βρισκόταν μέσα σε ταξί όταν φρικάρισε και έπιασε το τιμόνι με αποτέλεσμα ο οδηγός να πεθάνει στην σύγκρουση . Ξεχωρίζει για την αντίδραση του στην σκηνή όπου βλέπει τον συνάδελφο του να αυτοκτονεί βάζοντας μέσα στα μάτια του δύο γλόμπους .
O Daniel Bernhardt ( BLOODSPORT 2 , III , BLOODSPORT: THE DARK KUMITE , FUTURE WAR ) κάνει τον σεκιουριτά στην ψυχιατρική πτέρυγα όπου κρατείται η Angela . Πλακώνει κάτι δαιμονισμένους σε σκηνή δευτερολέπτων . Δεν βλέπουμε ποτέ πρόσωπο και το σώμα του φαίνεται από το πλάι/ή από πίσω .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.