Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

DEATHGASM (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο/γυρισμένο στην Νέα Ζηλανδία από τον τοπικό εφετζή/συνθέτη/σκηνοθέτη/μεταλλά Jason Leu Howden ( ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER , THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY , MAN OF STEEL ) .
Γνωστό και ως HEAVY METAL APOCALYPSE .
O νεαρός Brodie μετά τον εγκλεισμό της μητέρας του σε ψυχιατρείο (πίπωσε δημόσια ενώ ήταν μεθυσμένη έναν Αγιο Βασίλη σε ένα εμπορικό κέντρο) μετακομίζει στον θείο του - σκληροπυρηνικό χριστιανό/οικογενειάρχη με χριστά ήθη και μεγάλη συλλογή από αλογίσιους δονητές όπως μαθαίνουμε αργότερα . Ο Brodie ακούει heavy Metal και αμέσως χαρακτηρίζεται σατανιστής , τόσο στο περιβάλλον του νέου του σπιτιού , όσο και στο σχολείο . Θα έρθει σε επαφή με τους συνηθισμένους απόβλητους του προαυλίου : τον σπασίκλα που παίζει dungeons and dragons , τον χοντρό της τάξης και τον απροσάρμοστο εξωσχολικό μεταλλά , οπότε το άμεσο αποτέλεσμα των νέων του γνωριμιών θα είναι να δημιουργήσει ένα black Metal συγκρότημα !
Οι DEATHGASM με τον Brodie στην κιθάρα αρχίζουν τις πρόβες , αλλά διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες θα οδηγήσουν τον νεαρό σολίστ στην ανακάλυψη σατανικής παρτιτούρας επίκλησης ενός αρχαίου δαίμονα ο οποίος ακούει στο όνομα "Ο Τυφλός" . Παίζοντας το νοσηρό κομμάτι οι κάτοικοι της μικρής πόλης θα καταληφθούν από σατανικές οντότητες και η έκρηξη εμετικής βίας θα διαλύσει τα πάντα αφήνοντας πίσω της ακρωτηριασμένα σώματα .
Ταυτόχρονα με όλα αυτά ο Brodie θα ερωτευτεί την όμορφη συμμαθήτρια του Medina ( Kimberley Crossman - POWER RANGERS SAMURAI ) , στην οποία θα μεταδώσει την εκτίμηση του μεταλλικού ήχου . Η νεοφώτιστη μέσα από την αποκαλυπτική κατάσταση που θα βιώσει ανάμεσα σε λίτρα αίματος θα μετατραπεί σε άγρια πολεμίστρια του ατσαλιού για να βοηθήσει το αγόρι της να στείλει τον δαίμονα πίσω από εκεί που ήρθε .
-------------------------------------
Σεξουαλικές χοντράδες και καλαμπούρια τύπου τσιγαροποτισμένης αρένας στην πίστα του Χωρίς Ανάσα , μέσα σε αιματοβαμμένη ατμόσφαιρα χαοτικού κατηχητικού .
Προτείνεται για τριπλή αναχρονιστική προβολή με μπόλικο αλκοόλ στον περιβάλλοντα χώρο με τα ROCK 'N ROLL NIGHTMARE (1987) και BLACK ROSES (1988) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.