Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

THE SAND (2015)


Γραμμένο από τους Alex Greenfield ( WWE MONDAY NIGHT RAW & SMACKDOWN ) και Ben Powell ( SATANIC ) .
Σκηνοθετημένο μέσα σε 12 μέρες από τον Isaac Gabaeff ( ενδυματολόγος στο QUEER EYE FOR THE STRAIGHT GUY , props στα THE FOLLOWING , THE LEFTOVERS , GOTHAM ) .
Κολεγιακό πάρτι αποφοίτησης σε απομακρυσμένη από τα πάντα παραλία γεμίζει κραυγές αγωνίας για επιβίωση , όταν οι νεαροί χαβαλέδες βρίσκουν ένα γλιστερό αντικείμενο που στην βιντεο-πραγματικότητα είναι γιγαντιαίο αυγό άγνωστου οργανισμού και θεωρούν καλή ιδέα να το ακουμπήσουν στον χώρο όπου διασκεδάζουν .
Το επόμενο πρωί βρίσκει ζωντανούς μόνο όσους είχαν την τύχη να μην πατάνε στην άμμο και να βρίσκονται ανάσκελα είτε μέσα στο αυτοκίνητο τους , είτε στον πύργο του ναυαγοσώστη .
Χωρίς κινητά τηλέφωνα και κάποιο άμεσο μέσο διαφυγής (το αυτοκίνητο έχει κολλήσει και αυτό στην άμμο) , οι επιζώντες θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν το κεφάλι τους (ότι τους έχει απομείνει μετά το μεθύσι) για να γλυτώσουν την ζωή τους .
Το αγνώστου προελεύσεως νεογέννητο ον βρίσκεται μέσα στην άμμο και χρησιμοποιώντας ψηφιακές ίνες/πλοκάμια που εκκρίνουν δηλητήριο απορροφά ότι οργανικό έρχεται σε επαφή με αυτή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.