Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ANNA AND THE APOCALYPSE (2017)


Γραμμένο από τους Alan McDonald & Ryan McHenry ( ZOMBIE MUSICAL , OUTPOST II: BLACK SUN , OUTPOST III: RISE OF THE SPETSNAZ , THE REZORT ) και σκηνοθετημένο με χορευτική διάθεση από τον John McPhail .
Είναι remake του μικρού μήκους πειράματος ZOMBIE MUSICAL (2011) .
Πανδημία θανατηφόρου παθογόνου ξεκινά την ζόμπι αποκάλυψη .
Κάπου στην μικρή πόλη Little Haven (γυρισμένο στην Γλασκόβη της Σκοτίας) η νεαρή Anna Shepherd ( Ella Hunt - INTRUDERS , LES MISERABLES , ROBOT OVERLORDS ) ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους φίλους της . Είναι η τελευταία της χρονιά στο λύκειο και μαζεύει λεφτά με σκοπό να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αποκτήσει εμπειρίες για έναν ολόκληρο χρόνο πριν πάει πανεπιστήμιο - κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον επιστάτη πατέρα της .
Τα σαχλά τραγούδια του συγχρονισμένου νεανικού άγχους και της ελπίδας ξεκινούν στα 6 λεπτά .
Οι νεκροζώντανοι εμφανίζονται προκαλώντας άγχος επιβίωσης και κραυγές αγωνίας στα 21 λεπτά .
Η Anna και τρεις φίλοι της μένουν ταμπουρωμένοι μέσα στην αίθουσα μπόουλινγκ όπου εργάζεται για το έξτρα χαρτζιλίκι της μεγάλης απόδρασης από το ευχάριστο περιβάλλον της επαρχιακής Σκοτίας . Σε κατάσταση ζόμπι αποκάλυψης η ακινησία σημαίνει θάνατος με συνοπτικές διαδικασίες και η ασφάλεια κεκλεισμένων των θυρών είναι θέμα πιθανοτήτων , οπότε όλοι θα κατευθυνθούν προς το σχολείο όπου βρίσκονται παγιδευμένοι μετά το πέρας της χριστουγεννιάτικης εορταστικής παράστασης οι υπόλοιποι χαρακτήρες για να ολοκληρωθεί η ιστορία της βίαιης ενηλικίωσης .
Τα ζόμπι εδώ ευτυχώς δεν είναι χορτοφάγα (γιατί μάλλον τελευταία το ξεντέριασμα με μασούλημα σε λάτεξ ζαμπονάκια έχει γίνει ταμπού στις περισσότερες παραγωγές) και τόσο τα καλαμπούρια όσο και τα ειδικά εφέ φέρνουν στο νου τον πρωτεργάτη/προκάτοχο του αιματοβαμμένου χαβαλέ SHAUN OF THE DEAD (2004) - αφήνοντας βέβαια τον πήχη που έχει θέσει από τότε στην θέση του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.