Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Z/REX: THE JURASSIC DEAD (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον κενοζωικό βιντεά Milko Davis ( TSUNAMBEE: THE WRATH COMETH , CURSE OF THE BLACK LAGOON , JURASSIC THUNDER ) .
Γνωστό και ως ZOMBIESAURUS .
Ο αποτρελαμένος δόκτωρ Wojick Borge (πρώτη και πιθανότατα τελευταία εμφάνιση του Cooper Elliott σε βιντεοταινία μεγάλου μήκους) θέλει να εκδικηθεί όλη την ανθρωπότητα επειδή χλευάστηκε η επιστημονική του έρευνα πάνω στην re-animation πλευρά της ιατρικής .
Για να συμμορφώσει τους ανόητους έχει βαλθεί να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής . Μετά από μια αποτυχημένη διάλεξη στο πανεπιστήμιο (η puppet γάτα που επέστρεψε στη ζωή μετά από ένεση reanimator πράσινου ελεκτρίκ ζουμιού δεν έπεισε την επιστημονική κοινότητα , αλλά ούτε τους μαθητές του) ένα ατύχημα στον δρόμο έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τα πόδια του .
Μάλλον ο κόσμος καταστρέφεται από τα συμφραζόμενα .
Ο δόκτωρ ταμπουρώνεται μέσα σε ένα μυστικό στρατιωτικό εργαστήριο κάπου στην έρημο . Αναπνέει με την βοήθεια φιάλης ατμούς που τον κάνουν να φαίνεται σαν Sith β' διαλογής (ή μέλος industrial μπάντας , ή θαμώνα γκοθάδικου που δεν του έχουν πετάξει ακόμη νερά από κα'να μπαλκόνι) .
Εξαπολύει την πλεονάζουσα εκδικητική του μανία μέσω μιας σειράς φεσο-scifi τρομοκρατικών χτυπημάτων : ψηφιακές ριπές ηλεκτρομαγνητικού παλμού , απελευθέρωση ζομποποιητικού αερίου στις μάζες και το ξαμόλημα ενός νεκροζώντανου τυρρανόσαυρου στους ανυποψίαστους πολίτες (ως κερασάκι στη τούρτα έχει ξεκινήσει αντίστροφη μέτρηση για ρίψη πυρηνικών στις πρωτεύουσες των μεγάλων πόλεων;) !
Η μοναδική γραμμή κωμικής αντίστασης ενάντια στον σεναριακό χαμό και τις αρρωστημένες βλέψεις του βλαμμένου με το ατμηστίρι είναι μια ομάδα Black-ops σκληροτράχηλων παραστρατιωτικών που ντύνονται λες και είναι τα υπόλοιπα μέλη της industrial-goth μπάντας .
Οι γενναίοι αναλώσιμοι υπό την ηγεσία του παραφουσκωμένου Duque, ο οποίος μασάει πούρο (εκτός από σίδερα και πρωτεΐνη στο γυμναστήριο) αλα John Matrix αλλά θυμίζει τον videogame χαρακτήρα Duke Nuke'm (Δούκα Πυρηνωσέ'τς) , έχουν εντολές εξόντωσης με υπερβολική προκατάληψη .
Ο κτηνωδός ερμηνευτής καταλήγει να παίζει μπουνιές με τον προπ Corman-ικό ζομπόσαυρο (επιπέδου υποβοηθούμενης ευκινησίας CARNOSAUR) του τίτλου πριν πέσει θύμα του αερίου ζομποποίησης και ο ίδιος .
Γενικότερα δεν υπάρχει σωτηρία , εντός και εκτός οθόνης . Το ισοπεδωτικό όραμα των Borge/Milko Davis παίρνει σάρκα και οστά μετά τους τίτλους τέλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.