Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

NAZI OVERLORD (2018)


Γραμμένο από τον Asylum-ικο casting director Scotty Mullen ( ZOOMBIES , ICE SHARKS , SHARKNADO 4: THE 4TH AWAKENS ) και σκηνοθετημένο από τον Asylum-ικό editor/σκηνοθέτη Rob Pallatina ( 2-HEADED SHARK ATTACK , ALIEN CONVERGENCE , FLIGHT 666 , ALIEN SIEGE ) .
Η ταινία στην γνωστή guerilla warfare λογική της εταιρίας κυκλοφόρησε κατευθείαν σε dvd στις 13 Νοεμβρίου 2018 , τέσσερις μέρες μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα του OVERLORD .
Μετά τα ιστορικά γεγονότα της D-DAY (στα εντελώς τελειώματα της εισβολής κάποιου παράλληλου σύμπαντος χαμηλού προϋπολογισμού , τρεις άνθρωποι τρέχουν πάνω-κάτω σε παραλία του Long Beach της California , όπως καταλαβαίνουμε από ένα πλάνο όπου φαίνεται μια εξέδρα με καταστήματα στο βάθος) , ομάδα σκληροτράχηλων Αμερικανών στρατιωτών , μετά από προτροπή του Υπολοχαγού Forester ( σύντομο πέρασμα συντάξιμων ενσήμων σε ρόλο ευθύνης με διακριτικά λοχία στην στολή αντί υπολοχαγού από τον Tom "γάμα το LAPD" Sizemore - PASSENGER 57 , TRUE ROMANCE , SAVING PRIVATE RYAN , PEARL HARBOR , BLACK HAWK DOWN - στο εξώφυλλο του dvd φαίνεται πως είναι μέλος της ομάδας διάσωσης αλλά απλά εμφανίζεται άοπλος για λίγο , μια στην αρχή και μια στο τέλος της ταινίας) , αναλαμβάνουν ειδική αποστολή διάσωσης στην Ρουμανία . Η ολιγομελής ομάδα έχει στόχο να σώσει την Δόκτωρ Eris ( Dominique Swain - η Λολίτα στην κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου το 1997 , FACE-OFF ) η οποία συνεργαζόταν με τους Βρετανούς στην κατασκευή βιολογικών όπλων .
Η δόκτωρ πάλε ποτέ σέξι Λολίτα έχει πέσει θύμα απαγωγής των ναζί .
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα μέχρι να καταφέρουν να τις αποσπάσουν τα μυστικά της ερευνάς της , οπότε υπάρχει ένα σχετικό άγχος .
Υπό τις διαταγές του ηρωικού Captain Rogers ( Andrew Liberty - σερβιτόρος στο επεισόδιο 15446 του THE BOLD AND THE BEAUTIFUL ) η ομάδα φτάνει σε χρόνο μηδέν στο κάστρο-βίλλα και εκεί διαπιστώνουν πως η δόκτωρ συνεργάζεται με τους Γερμανούς σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει την τέλεια φυλή - χωρίς ενδοιασμούς αφαιρεί τα ρούχα της πριν τον μανιακό μονόλογο που την κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο κατακάθι της όλης παραγωγής .
Για τον υπεράνθρωπο σκοπό χρησιμοποιεί ένα σμήνος από ψηφιακά έντομα , τροποποιημένα με έναν παθογόνο ιό ο οποίος ανατινάζει όποιον δεν έχει τα κατάλληλα αντισώματα - όσους δεν είναι μέλη της ναζί φυλής δηλαδή , γιατί δεν γίνεται λόγος για άριους .
Προς χάριν αντιγραφείς πετιούνται και δύο τρεις ζομποποιημένοι στρατιώτες που έχουν συγκολληθεί με τον κατάλληλο b-movie τρόπο .
---------------------------
Οι διαφορές με την "κανονική" ταινία , το OVERLORD (2018) είναι τρανταχτές κυρίως στο μέρος της επένδυσης δολαρίων , αλλά τουλάχιστον εδώ δεν έβαλαν μαύρο πρωταγωνιστή και οι σβάστικες ανεμίζουν χωρίς λογοκρισία , όντας περιγράφοντας καταστάσεις κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου - όσοι ζουν στην μαγική χώρα του ουράνιου τόξου μπορούν να βλέπουν τα δικά τους χρώματα στην ιστορία και να την ξαναγράφουν όπως αυτό τους βοηθάει να κοιμούνται καλύτερα - οι υπόλοιποι απολαμβάνουμε το αιώνιο σκατί του πειράματος που λέγεται ανθρωπότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.