Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

BOAR (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Chris Sun ( CHARLIE'S FARM ) .
Η Debbie και ο Bruce επισκέπτονται το πατρικό της Debbie στην Αυστραλία . Μαζί τους είναι τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο και ο ρέμπελος αρραβωνιάρης της κόρης της Ella ( Christie-Lee Britten - μικρό πέρασμα σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ZOO ) , Robert ( Hugh Sheridan - NEVER TEAR US APART: THE UNTOLD STORY OF INXS ) .
Ο Bill Moseley ( THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 2 , THE DEVIL'S REJECTS ) ερμηνεύει τον κόντρα στην βλαχο-κανιβαλο-μανιέρα ρόλο του μαλθακού Bruce . Προσπαθεί το καλύτερο για την οικογένειά του . Έχει τα παιδιά της Debbie ( Simone Buchanan - RUN CHRISSIE RUN , PATRICK ) σαν δικά του , παρόλο που αυτός είναι ο τρίτος του γάμος . Είναι πολλά χρόνια μαζί . Του αρέσει να παρατηρεί πουλιά με τα κιάλια στην φύση .
Το αγριογούρουνο του δαγκώνει το yankee κεφάλι τελειώνοντας άδοξα την φυσιοδιφική καριέρα του . Δεν καταφέρνει να αποδείξει πόσο φιλότιμος άντρας είναι προστατεύοντας την οικογένειά του .
Ο Nathan Jones ( THE PROTECTOR , CHARLIE'S FARM , MAD MAX: FURY ROAD ) είναι ο γίγαντας θείος Bernie , ο μάλλον μεταλλαγμένος αδελφός της Debbie . Μένει στην οικογενειακή φάρμα . Είναι ο μόνος που τα βάζει σώμα με σώμα με το θωρηκτό αγριογούρουνο και μένει όρθιος (κρατώντας τα άντερα του στο χέρι , αλλά όρθιος) .
Οι υπόλοιποι χαρακτήρες απλά γεμίζουν τον υπαίθριο χώρο με crocodile-dandee αυθεντικότητα , ή είναι αναλώσιμοι στις ορέξεις του αγριογούρουνου .
Το Αγριογούρουνο :
Η εταιρία παραγωγής Slaughter FX αποδείχτηκε όνομα και πράμα με τα χειροπιαστά ειδικά εφέ κίνησης και gore-ιλας που επιστράτευσε για να δώσει σιχαμένη πνοή στο τριχωτό τερατούργημα του τίτλου (δημιουργία του Steven Boyle - UNDEAD , KING KONG , DAYBREAKERS , WINCHESTER) . Το στραβωμένο (και άρρωστο , φέρνοντας στο νου το επίσης άρρωστο τέρας του Κορεάτικου MULGOE) ζώο επιτίθεται χωρίς έλεος αλλά με πονηριά πεπειραμένου slasher θηρευτή στους αμέριμνους ταξιδιώτες/ντόπιους που περιφέρονται μέσα στον κυνηγότοπό του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.