Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

CRITTERS ATTACK! (2019)


Γραμμένο από τον Scott Lobdell ( HAPPY DEATH DAY 1&2 ) και σκηνοθετημένο κάπου στη Νότια Αφρική για την μεταμεσονύχτια τηλεόραση από τον Bobby Miller ( THE MASTER CLEANSE ) .
Μετά από 4 ταινίες (1986-1992) , μια μικρού μήκους (2014) και μια επίσης μικρού μήκους τηλεοπτική σεζόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα (21 Μαρτίου 2019) , οι χνουδωτοί θηρευτές του διαστήματος επιστρέφουν με μεγαλύτερη όρεξη και μικρότερο προϋπολογισμό παραγωγής με μια τηλεταινία/κωμωδία του τρόμου .
Η Tashiana Washington ( επιπλέον φωνές στο ICE AGE 4 , SHAFT ) είναι η κεντρική χαρακτήρας , 20χρονη Drea . Ζει μαζί με τον σεριφη θείο της και τον μικρότερο αδελφό της Phillip ( Jaeden Noel - THE EXPANSE , KILLJOYS ) μετά τον θάνατο της μητέρας της .
Προσπαθεί να μπει στο τοπικό κολέγιο και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή των καθηγητών . Προτίθεται να προσέξει για μερικές μέρες τα παιδιά ενός καθηγητή την στιγμή που οι εξωγήινοι κάνουν την αιματοβαμμένη επανεμφάνισή τους στην μικρή πόλη .
Ανάμεσα σε ουρλιαχτά και μετριασμένης καφρίλας χειροπιαστών ειδικών εφέ με μαριονέτες χεριού , η Drea και η κλεραζίλ παρέα της (ο μικρότερος αδελφός της , τα δύο παιδιά και η καλύτερη της φίλη) προσπαθούν να επιζήσουν της εξωγήινης εισβολής και να σώσουν την πόλη/μικρογραφία του πλανήτη από τους χαριτωμένους φρίκουλες .
Η Dee Wallace ( THE HOWLING , E.T. THE EXTRA-TERRESTRIAL , CUJO , CRITTERS , ALLIGATOR II: THE MUTATION ) επιστρέφει ως "Θεία Dee" , η δευτερεύουσα χαρακτήρας που μας μαστιγώνει νοσταλγία από τα παιδικά μας χρόνια , ταυτόχρονα καλύπτοντας τα ένσημα για τα συντάξιμα δικά της . Πλέον κυνηγός επικηρυγμένων εξωγήινων διαθέτει τον κατάλληλο b-movie εξοπλισμό και τα διαστημικά όπλα για να εξολοθρεύσει την mappet απειλή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.