Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

AMITYVILLE: EVIL NEVER DIES (2017)



 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο με δημιουργικό editing από τον Dustin Ferguson ( NEMESIS 5: THE NEW MODEL , EBOLA REX , ZOMBIE VIII: URBAN DECAY , AMITYVILLE IN THE HOOD ) .

40 χρόνια μετά τα αιματοβαμμένα γεγονότα της πρώτης ταινίας - και αμέσως μετά το ατυχές συμβάν του THE AMITYVILLE LEGACY (2016) , ένα από τα καταραμένα αντικείμενα που βρισκόταν μέσα στο καταραμένο σπίτι , βρίσκει τον δρόμο του στην κατοχή μιας καινούργιας οικογένειας , μεταφέροντας την κατάρα σε νέο περιβάλλον . Συγκεκριμένα ο πίθηκος με τα κύμβαλα από την προηγούμενη ταινία επιστρέφει και ανοίγει την πύλη της κολάσεως εξαπολύοντας ανίερη ενέργεια στο άτυχο ζευγάρι των Ben και Michelle , μετατρέποντας το σπιτικό τους σε πεδίο μάχης για επιβίωση της αιώνιας ψυχής τους ! Ο Ben καταλαμβάνεται από την πλαστική μαϊμού από την κόλαση και αρχίζει να σκοτώνει πόρνες , χωρίς να έχει επίγνωση ή αναμνήσεις των πράξεων του (και χωρίς να βλέπουμε την δράση - κάποια στιγμή μετά από 15 λεπτά αναφορικού footage από την προηγούμενη ταινία , ο Ben προσπαθεί να θυσιάσει την γυναίκα του στον Beelzebub αλλά εκείνη πυροβολεί την μαϊμού σταματώντας ακαριαία την ιστορία γύρω στα 58 λεπτά συνολικής διάρκειας) .

Η ταινία ξανα-κυκλοφόρησε το 2020 (;) ως AMITYVILLE CLOWNHOUSE (η γνωστή marketing απάτη με διαφορετικό dvd art , βλέπε και το AGAINST THE NIGHT το οποίο κυκλοφόρησε ως AMITYVILLE PRISON και το SICKLE ως AMITYVILLE: THE FINAL CHAPTER) , εξαιτίας της εισαγωγικής ολιγόλεπτης σκηνής με την δολοφονία μιας οικογένειας από τον ντυμένο κλόουν γερουσιαστή πατέρα - ένας καταραμένος πίνακας που απεικονίζει έναν εφιαλτικό κλόουν φταίει για το κακό (ο πίθηκος με τα κύμβαλα , ο καθρέφτης , το κουκλόσπιτο , η λάμπα και το ρολόι βοηθούν στο να ξεπηδήσουν άλλες 10 ταινίες ως sequels του καταραμένου στον b-video κύκλο της κολάσεως franchise) . Περιέχει υλικό και από το THE AMITYVILLE LEGACY (2016) (γνωστό και ως AMITYVILLE TOYBOX. Υλικό και από τις δύο (;) ταινίες χρησιμοποιήθηκε και στο AMITYVILLE IN THE HOOD (2021) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.