Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

THE AMITYVILLE TERROR (2016)

 











Γραμμένο από την ηθοποιό Amanda Barton ( JOLLY ROGER: MASSACRE AT CUTTER'S GROVE , WAR OF THE WORLDS , FRANKENSTEIN REBORN , HILLSIDE CANNIBALS , 2012: ICE AGE , SORORITY PARTY MASSACRE ) . Σκηνοθετημένο από τον Michael Angelo . Πιθανότατα η πρώτη και τελευταία ταινία του Angelo

Ο Todd ( ο κρυπτοζωικός Kaiwi Lyman - FRANKENSTEIN VS THE CREATURE FROM THE BLOOD COVE , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , MEGA PTHON VS GATOROID , ANDROID COP , NINJA APOCALYPSE , ZOOMBIES , ICE SHARKS ) και η Jessica ( Kim Nielsen - ZOOMBIES 1&2 , OCEANS RISING , AQUARIUM OF THE DEAD ) μετακομίζουν (από τον Asylum-ικό εφιάλτη) στο καταραμένο σπίτι του τίτλου , το οποίο δεν έχει καμία αρχιτεκτονική ομοιότητα με το αρχικό σπίτι , μαζί με την προβληματική τους έφηβη κόρη Hailey (ο πατέρας μετά τον θάνατο του αδελφού της πιθανότατα να την μεγάλωσε ως αγόρι πίσω από τις κάμερες , καθώς της αρέσουν οι motocross μηχανές και οι βαλλίστρες - ζει με τους δικούς της κανόνες) . Στο σπίτι μένει ήδη η αδελφή του Todd , Shae ( Amanda Barton σε ρεσιτάλ ημίγυμνης ψυχολογικής κατάρρευσης ) η οποία φρόντιζε την μητέρα τους μέχρι τον θάνατό της . Εκείνη είναι ελεύθερο πνεύμα , δηλαδή πρεζάκιας και καλλιτέχνης . Δεν γνωρίζει την ιστορία του σπιτιού και είναι η πρώτη η οποία πέφτει θύμα κατάληψης από τον ανώνυμο δαίμονα/μόνιμο ένοικο του . Ακολουθεί αιμομικτικό δράμα (ο Todd δεν περνάει καλά με την Jessica γιατί τον αποφεύγει στο κρεβάτι και ο δαίμονας το εκμεταλλεύεται σε σκηνή σέξι παραίσθησης από την πίσω πόρτα) και coming-of-age ανάπτυξη χαρακτήρα στο τοπικό λύκειο με την Hailey ( Nicole Tomkins - φωνή χαρακτήρων στα videogames RESIDENT EVIL 3 , RESIDENT EVIL VILLAGE , HORIZON: FORBIDDEN WEST ) να δέχεται καθημερινό εξευτελισμό από τις συμμαθήτριες (συσσωρεύοντας οργή) , να ερωτεύεται με γυναικωτό γόη (εκείνη είναι ο άλφα) Brett ( Trevor Stines - RIVERDALE ) και να καταλήγει κατά συρροή δολοφόνος ανθρώπων οι οποίοι είναι κατειλημμένοι από τον πάντα ευέλικτο δαίμονα - κάτι το οποίο θα είναι δύσκολο να αποδείξει στην πάντα απούσα αστυνομία , αλλά δεν φτάνουμε ποτέ μέχρι αυτή την csi λογική - παραμένουμε στην χωρο-χρονική λούπα της κατάρας : μετά από αυτή την οικογένεια , ακολουθεί η ολική καταστροφή της επόμενης που θα αγοράσει το σπίτι .

Από τις καλύτερες amityvill-ικές προσπάθειες ξεδιάντροπου marketing της χρονιάς (2016) - τουλάχιστον σε ότι αφορά την παραγωγή , η μεταφυσική περιπέτεια πιάνει επίπεδα σοβαρής young-adult τηλεταινίας παρόλο που είναι κατευθείαν-σε-video προϊόν (ευτυχώς όχι) χειρωνακτικής ανεξαρτησίας (η κατάρα του Ed Wood είναι μεγαλύτερη από εκείνη του Amityville) στην διάθεση των χαβαλέδων του οικονομικού streaming .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.