Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

CRABS! (2021)

 











Γραμμένο με περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες δεκαετίας '50 (τα πυρηνικά μεγέθυναν τα κατοικίδια και έβαλαν άκωλα δερμάτινα παντελόνια στα παιδιά μου) και σκηνοθετημένο κάπου στην απροσάρμοστη California με ανάλογα υπό-του-μηδενός Roger Corman-ικά πρότυπα παραγωγής από τον Pierce Berolzheimer . Για άγνωστο λόγο πίστευα πως είχα να κάνω με κάποια Σουηδική παραγωγή - ήταν όλα τόσο "αστεία" και γεμάτα κρυόκωλο ταπεραμέντο τηλε-εργασίας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο . Οι προθέσεις παρόλα αυτά είναι τίμιες και γεμάτες αίμα προς τέρψη των νεκροζώντανων που κουτουλάνε ο ένας πάνω στον άλλο στα ανάλογα φεστιβάλ προβολών .

Μεταλλαγμένα από πυρηνικά ΚΑΒΟΥΡΙΑ! επιτίθενται σε μικρή παραλιακή πόλη . Η εισβολή ξεκινάει σε ατμοσφαιρικούς ρυθμούς Gremlins/Critters αναπόλησης και καταλήγει σε b-tokusatsu φεστιβάλ σφαλιάρας μεταξύ γιγάντων σε μεταποκαλυπτικό σκηνικό καταστροφής . 

Ο νεαρός παράλυτος (divercity τικάρισμα στο "ιδιαίτερες ικανότητες" καθώς δεν έχει εκπρόσωπους της ουρανιοτοξικής κοινότητας ή της Αιώνιας Wakanda το υπόλοιπο καστ) κάτω από την μέση Philip McCalister ( Dylan Riley Snyder - DISNEY'S KICKIN' IT ) είναι η μοναδική διάνοια μιας μικρής παραλιακής πόλης . Μαζί με τον αδελφό του Hunter ο οποίος είναι ο βοηθός σερίφη/μοντέλο εσωρούχων της περιοχής προσπαθούν να αντισταθούν εναντίον των τηλεκατευθυνόμενων προπ-τεράτων κατά την διάρκεια του ετήσιου σχολικού χορού . Μαζί τους τα ερωτικά τους ενδιαφέροντα , μάνα Milf καθηγήτρια ( Jessica Morris - SORORITY SLAUGHTERHOUSE , PUPPET MASTER: AXIS TERMINATION , EVIL BONG 666 & 777 , ART OF THE DEAD ) και κόρη συμμαθήτρια και ο Radu , ανταλλάξιμος (;) μαθητής από κάποια ανατολική χώρα της Ευρώπης , ο οποίος μοιράζει απλόχερα καθυστερημένο νίντζα χαβαλέ με προφορά Νορβηγού Borat .

Επιπλέον ζόμπι τρόμος , καθώς τα ΚΑΒΟΥΡΙΑ! ελέγχουν το σάρκινο mecha των θηραμάτων τους καρφιτσομένα σε πλάτη κ πίσω μέρος του κρανίου . Ελεγχόμενος πανικός/καταστροφή στη πόλη λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού .

Τα ΚΑΒΟΥΡΙΑ! του τίτλου δεν είναι το γνωστό κόκκινο είδος με τις δύο μεγάλες τραγανές δαγκάνες , αλλά ένας συνδυασμός τεθωρακισμένου ποντικού και κατσαρίδας που μεγεθυμένα προκαλούν ρίγη 90ς τηλεταινίας σε κλειστούς επαναλαμβανόμενους διαδρόμους στο διάστημα . Δεν είναι ΚΑΝ καβούρια . Λέγονται Λιμουλίδες (πεταλοειδή καβούρια) . Είναι αρθρόποδα θαλάσσιου και υφάλμυρου νερού της οικογένειας Limulidae και τα μόνα ζωντανά μέλη της τάξης Xiphosura . Παρά το όνομά τους , δεν είναι αληθινά καβούρια ή καρκινοειδή - είναι χηλικερικά , που σχετίζονται περισσότερο με τα αραχνοειδή . Το μπλε αίμα τους χρησιμοποιείται από την "επιστήμη" πίσω στην δεκαετία του '70 για να απομονώνει τα επικίνδυνα βακτήρια στα σκευάσματα που χρησιμοποιούν για εμβόλια - 60 χιλιάδες δολάρια το γαλόνι είναι αρκετά για να φαρμάρουμε αυτά τα "εξωγήινα όντα" (600 χιλιάδες από αυτά κάθε χρόνο για χρήση και αφαίμαξη από τις εταιρίες) με το έτσι θέλω για το καλό του homo-catanaloticus κτλ. - πόσο ΔΕΝ θα εκπλαγώ όταν οι περισσότεροι από εσάς γίνετε σφαχτάρια στα τσιγκέλια κάποιου εξωγήινου πολιτισμού επειδή η MRNA ακίδα πρωτεϊνης που βάλατε μέσα σας θεωρείται λιχουδιά στο αστρικό σύστημα του Άλφα Κενταύρου .

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.