Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

HOLOCAUST CANNIBAL (2014)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον βιντεο-ριζοσπάστη Bill Zebub ( ZOMBIECRIST , DICKSHARK , DICKLESS ZOMBIES , CLOWNA NOSTRA , TEXAS CHAINSAW MASCARA ) . 

Η αντιστροφή των συμβόλων είναι χαρακτηριστική πρακτική της μαγείας . Στην 45η ταινία του ο Bill Zebub αντέστρεψε τον τίτλο του κλασσικού κανιβαλικού έπους δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ανίερο βιντεο-ξόρκι , ικανό να εξαφανίσει κάθε ίχνος καλού γούστου από το συλλογικό ασυνείδητο και να το γεμίσει λαχταριστούς (γυναικείους) κώλους και χυμένα προπ έντερα . Παρόμοια μεταστροφή του συλλογικού ασυνειδήτου προσπάθησε να κάνει και ο Quentin Tarantino με το ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD (2019) , αλλά αντί να ξορκίσουμε με βίαιη μετριοπάθεια τα "εγκλήματα" του Manson και της παρέας του , την παίξαμε άγρια μαζί με τον σκηνοθέτη κοιτώντας (ρουφώντας νοητά) τα δαχτυλάκια της Margot Robbie (και άλλων κοριτσιών της "οικογένειας") σε κάθε ευκαιρία .

Βρισκόμαστε στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου . Οι τελευταίοι ναζί βρίσκονται σε ένα αεροπλάνο με τελικό προορισμό την μεγάλη αγκαλιά της Λατινικής Αμερικής . Λίγα μίλια μακριά από την γη της επαγγελίας , το αεροπλάνο χτυπιέται από αστραπή και πέφτει σε ένα αχαρτογράφητο νησί γεμάτο κανίβαλους . Οι ναζί επιζώντες περιπλανιόνται σαν τις άδικες κατάρες μέσα σε ένα παλιοδάσος προσπαθώντας να επιβιώσουν .

Η περιπλάνηση μέσα στο δάσος (όχι ζούγκλα λατινικής Αμερικής) συνοδεύεται από το soundtrack διαφόρων τραγουδιών κυρίως από BETHLEHEM , EISREGEN , ORDER OF ISAZ , MIDNATTSOL , XANDRIA , DRACONIAN ORPHANED LAND , DRAPSNATT , SOPHIA . Κάθε σκηνή δράσης διαρκεί σχεδόν όσο ένα κομμάτι . Οι άντρες ναζί είναι ντυμένοι ατσούμπαλοι σερβιτόροι με το ανάλογο περιβραχιόνιο ενώ οι γυναίκες είναι είτε με σέξι εσώρουχα , ή τελείως γυμνές . Οι μάχες με τους ντόπιους κανίβαλους και κανιβάλισσες (οι οποίοι φορούν αποκριάτικες/χαβανέζικες φούστες από άχυρα) γίνονται σε αργή κίνηση , σαν να παρακολουθείς μάθημα αυτοάμυνας , αλλά με καυτά στριγκάκια . Ανάμεσα στα αντάρτικα unofficial βίντεοκλιπ της συλλογής , ο Αρχηγός Ναζί Hansel ( Bill Zebub ) με την αποκριάτικη μουτσούνα κάνει stand-up κωμωδία παρέα με την σύζυγό του Greta , η οποία δεν του "κάθεται" λόγο συντηρητισμού (βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1940-50 υποτίθεται κι ας έχουν όλες οι γυναίκες του στρατεύματος piercings , tattoos και g-strings) διασχίζοντας τη "ζούγκλα" .

H
Misty Mundae/Erin Brown ( CANNIBAL DOCTOR , PLAY-MATE OF THE APES , VAMPIRE VIXENS , SPIDERBABE , SPLATTER BEACH , DICKSHARK ) είναι η επίσης ημίγυμνη επιζώντας (από στρατόπεδο συγκέντρωσης) . Η "κανίβαλος του ολοκαυτώματος" του τίτλου . Είχε κρυφτεί μέσα στο αεροπλάνο με σκοπό την απόδραση από τους ναζί αλλά κατέπεσε μαζί τους στο νησί . Είναι ο απο-μηχανής αφηγητής που σκοτώνει από τις σκιές σε κάθε σκηνή δράσης και εξηγεί στον θεατή την υπόθεση αν δεν έχει καταλάβει ήδη τι συμβαίνει από την παρεμβολή του μεταλλικού τυφώνα από τα ηχεία . Ταϊζει τον μεγάλο αρχηγό με την αποκριάτικη μουτσούνα τα απομεινάρια της γυναίκας του - τα οποία έχει πρώτα καταναλώσει η ίδια , στην συνέχεια αφοδεύσει και μετατρέψει σε λαχταριστό πατέ γεμάτο πρωτεϊνη (αναγκαία ουσία για επιβίωση) . Παλεύει ζίου-ζίτσου μαζί του φορώντας λευκά εσώρουχα (ενώ ακούγεται συμβολικά το El Meod Na'ala των Orphaned Land) . Τον κατακρεουργεί και του βιάζει τον εγκέφαλο με μαχαίρι επιβίωσης ολοκληρώνοντας το τελετουργικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.