Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

CRY HAVOC (2020)

 











"Pain is the only real truth left in this world"

Τέταρτο και μάλλον τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών που ξεκίνησε με το PLAYING WITH DOLLS (2015) , συνέχισε με το PLAYING WITH DOLLS: BLOODLUST (2016) και το PLAYING WITH DOLLS: HAVOC (2017) - κάπου στη συνέχεια σταμάτησαν να "παίζουν με κούκλες" γιατί ήρθε η bronson-sploitation αλλαγή με την εισαγωγή του Bronzi στο πρωταγωνιστικό ρόλο . Γραμμένο και σκηνοθετημένο μέσα σε λάτεξ καφρίλα από τον Rene Perez ( THE BURNING DEAD , FROM HELL TO THE WILD WEST , DEATH KISS , ONCE UPON A TIME IN DEADWOOD ) .

O
Robert "Bronson" Bronzi ( THE GARDENER ) είναι ο αδέκαστος ντετέκτιβ ο οποίος δεν έχει καν όνομα - είναι απλά μια ιδέα δικαιοσύνης βγαλμένη από την δεκαετία του ΄70 κρίνοντας από την γκαρνταρόμπα του . Ψάχνει να βρει την χαμένη του κόρη μέσα σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και δεν τραβάει κανενός την προσοχή η όλη του εμφάνιση η οποία ουρλιάζει "μόλις-έφυγα-από-το-DEATH WISH-συνέδρειο-όπου-ήμουν-ο-τιμόμενος-καλεσμένος-ομιλητής-μίμος-Performer" . Ανάμεσα σε αδιάφορους μηχανόβιους οι οποίοι έχουν την προσοχή τους στραμμένη στην όμορφη ξανθιά ρεπόρτερ Ellen Weaver ( Emily Sweet - FEAR FARM , CASTLE FREAK , HOSTAGE HOUSE )η οποία κατέφθασε στην μικρή τους πόλη , βρίσκεται με συνειρμικές δρασκελιές στο ιδιωτικό καμένο δάσος του εκκεντρικού νούμερο ένα καταζητούμενου από το FBI . Ο ήρωας ψάχνει να βρει την χαμένη του κόρη Rachel , την οποία έχει να δει από τότε που ήταν 8 χρονών κοριτσάκι . Η δημοσιογράφος έχει και εκείνη να δει τον πατέρα της από τότε που ήταν 8 χρονών , αλλά η συγκεκριμένη υπο-πλοκή δεν αποδίδει καρπούς μιας και η κόρη του είναι μια ηθοποιός η οποία βρέθηκε παγιδευμένη και ημίγυμνη (τα πουκάμισα όλων των ταραγμένων κοριτσιών που τρέχουν για την ζωή τους ανοίγουν από μόνα τους , είναι RogerCorman-ικό δόγμα της snuff κοινότητας) μέσα στο δάσος του θανάτου , κρατούμενη του παλαβού με την μουτσούνα και του ακόμη μεγαλύτερου παλαβού με τα εκατομμύρια .

O Richard Tyson ( KINDERGARTEN COP , BATTLEFIELD EARTH . PLAYING WITH DOLLS SAGA ) επιστρέφει ως ο εκκεντρικός σούπερ-πλούσιος εγκληματίας/παραγωγός snuff ταινιών μικρού μήκους , γνωστός στις αστυνομικές αρχές ως "Ματάκιας" , ή Scopophilio . Έχοντας αφήσει μασίφ μαύρο μούσι τύπου Randy "Macho Man" Savage , συνεχίζει να αφορίζει μηδενισμό εναντίον του ανθρώπινου είδους και να παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή του τα αιματοβαμμένα καμώματα του κρατούμενου AYO886 , γνωστού και ως Havoc στα μέλη συμμορίας μοτοσυκλετιστών/παραστρατιωτικής οργάνωσης που λειτουργούν ως σεκιουριτάδες της τεράστιας αγροικίας του . Η Ellen Weaver έχει μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί του , όπου παρακολουθούμε stock-footage από τις προηγούμενες τρεις ταινίες της σειράς . Στην πραγματικότητα έχει γυρίσει σχεδόν 2 καινο;yργιες σκηνές για την ταινία . Δεν συναντά ποτέ τον Bronzi .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.