Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

AMITYVILLE: NO ESCAPE (2016)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο στο χέρι από τον έχω-στριφτό-μουστάκι-αλλά-γελάνε-μαζί-μου-επειδή-δεν-είμαι-ο-Dali , Henrique Couto ( MARTY JENKINS AND THE VAMPIRE BITCHES , BABYSITTER MASSACRE , SCAREWAVES , DEVIL'S TRAIL ) .

Παρέα από φοιτητές χιπστεράδες αποφασίζουν να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ μέσα στην άγρια φύση προσπαθώντας να εξερευνήσουν τους λόγους που οι άνθρωποι υποκύπτουν στον φόβο (ή σε ρόλους σε τέτοιου είδους ταινίες) . Τι είναι αυτό που σε κάνει να φοβάσαι ; Σε ατμόσφαιρά αμφιθεάτρου γεμάτη τσιγαριλίκια και εξυπνάδα . Καταλήγουν χαμένοι στο δάσος και με αυτή την ταινία για πάντα στην λίστα της όποιας φλιμογραφίας τους ανάμεσα σε άλλες δουλειές . Ταυτόχρονα παρακολουθούμε τα αγαπησιάρικα βιντεο-μηνύματα μιας νεαρής κοπέλας η οποία έχει ενοικιάσει ένα σπίτι που υποτίθεται πως είναι το καταραμένο σπίτι του Amityville (η ταινία ξεκίνησε με τον τίτλο THE FEAR TAPES , αλλά λόγω της ανάγκης για ξεδιάντροπη διανομή άλλαξε στο πιο πιασάρικο Amityville πυροτέχνημα - το χασμουρητό της περιπέτειας στο δάσος παραμένει σταθερό) . Περιμένει τον αγαπημένο της στέλνοντάς του μηνύματα στο χρόνο . Δεν γνωρίζουμε αν τα λαμβάνει . Δεν τον βλέπουμε ποτέ . Συναντάει κάτι άλλο στην τραγική πορεία του χώρο-χρόνου , καθώς εκείνη βρίσκεται πίσω στο 1997 και οι υπόλοιποι ταλαίπωροι τριγυρνούν χαμένοι κάπου στο 2017 .

Tο 2016 κυκλοφόρησαν άλλες 3 ψυχοτροπικές περιπέτειες με το συνθετικό "AMITYVILLE" στο τίτλο: τα AMITYVILLE: VANISHING POINT , THE AMITYVILLE LEGACY και THE AMITYVILLE TERROR .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.