Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

AXEGRINDER 4: SOULS OF BLOOD (2022)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο υπό τις φτερούγες της STERLING ENTERTAINMENT (76 λαχταριστοί τίτλοι γεμάτοι μπικίνι και πηχτό αίμα), από τον βετεράνο βιντεο-αντάρτη της γ' διαλογής, Dennis Devine (VAMPIRES OF SORORITY ROW, CURSE OF PIRATE DEATH, SAWBLADE, ALICE IN MURDERLAND, NIGHT OF THE DEAD, LIZZY BORDEN'S REVENGE, THINGS 1-2-3-4, THE HAUNTING OF LA LORONA, CAMP BLOOD 8: REVELATIONS, AXEGRINDER 5: BLOOD VENGEANCE)

Η stand-up κωμικός και επαγγελματίας σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με το πορνό-νυμο Jamie Foster, Sally Mulling (PERVNANA, NANA FUCKS BEST 2, AXEGRINDER 5: BLOOD VENGEANCE) δίνει κύρος στο καστ παριστάνοντας την Δόκτωρ Trask. Έχει διδακτορικό στην νεκρανάσταση. Προσπαθώντας να θεραπεύσει τον καρκίνο πειραματίζεται πάνω σε έναν μανιακό κατά συρροή δολοφόνο δίνοντάς του υπεράνθρωπες δυνάμεις. Τον ξαμολάει στο δάσος όπου επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις "αλέθοντας" ημίγυμνες κοπέλες με το τσεκούρι του (εκεί κολλάει και η κωδική ονομασία του πειράματος "τσεκουρο-αλέτης").

H Veronica Ricci (από το 2008 μέχρι και το 2015 εμφανίστηκε σε λεσβιακές παραγωγές και παράλληλα έκανε περάσματα ως κορίτσι του πάρτι σε τίτλους όπως τα CANNIBAL BLOOD GIRL, THEATRE OF THE DERANGED, SNAKE CLUB: REVENGE OF THE SNAKE WOMAN, 13/13/13, VEROTICA, CAMP BLOOD 8, AMITYVILLE HEX) είναι η Claire Voyant (clairevoyant=διορατική, το 'πιασες;). Είναι η "διορατική" που συμβουλεύει την κοινωνική λειτουργό να μην πάει στο δάσος με τις ποινικές κοπέλες με σκοπό να τις σωφρονίσει μέσα στην αγκαλιά της μητέρας φύσης.

H Josie Hung (AXEGRINDER 5: BLOOD VENGEANCE) είναι η κοινωνική λειτουργός που προσπαθεί να αλλάξει τις ζωές των άτυχων κοριτσιών, Melinda. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην εξοχή τις συμβουλεύει με αποσπάσματα από τις γραφές που γνωρίζει απ' έξω. Παίζει και την δίδυμη αδελφή της, Belinda, η οποία δεν πιστεύει (δεν φοράει σταυρουδάκι πάνω από το μπλουζάκι της δηλαδή και εμφανίζεται στο νούμερο 5 της σειράς). Ο παλαβός την σπάει στα δύο χωρίς καμία θεϊκή παρέμβαση.

O MMA αγριάνθρωπος Sam Hoger είναι ο παρανοϊκός με την μουτσούνα, Freddy Palmer. Εδώ και δύο δεκαετίες τρομοκρατεί το δάσος της περιοχής και τώρα που επέστρεψε υπεράνθρωπος από τον θάνατο, συνεχίζει να αλέθει με το τσεκούρι του νεαρά κορμιά σε συνθήκες χαμηλού προϋπολογισμού. Τα δέκα λεπτά από τα συνολικά 77 της άσκησης στην δημιουργική οικονομία πόρων είναι σκηνές θανάτων από τις προηγούμενες τρεις ταινίες. Δεν είχε παίξει στις προηγούμενες ταινίες αλλά εμφανίζεται και στην επόμενη (πρέπει να είχαν γυριστεί σε μερικές μέρες όλες οι σκηνές και για τους δύο τίτλους). Η εμφάνιση στο artwork του dvd είναι παραπλανητική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.