Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

REIPU ZONBI: LUST OF THE DEAD - ARATA NARU ZETSUBO (2014)












 

"The erect penis gifted to us by God cannot be judged by laws made by men."

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Naoyuki Tomomatsu (EAT THE SCHOOL GIRL, STACY, ZOMBIE SELF DEFENCE FORCE, MAID DROID, VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL, EROTIBOT, SCISSORPENIS). Η ιστορία μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά ακόμη περισσότερο ακατάλληλες περιπέτειες στο ίδιο σύμπαν νεκροζώντανου βιασμού συνεχίζονται στο RAPE ZOMBIE SIDE-STORY: HARDCORE OF THE DEAD (2017).

Η πέμπτη συνέχεια της σειράς είναι στην ουσία ανασκόπηση/ανακεφαλαίωση όλων των προηγούμενων ταινιών με επαναλαμβανόμενες σκηνές από το παρελθόν, μιας και η Nozomi χάλασε το χωροχρονικό συνεχές πηδώντας στο σώμα της 5 χρόνια από το μέλλον μέσω οργασμού. Συγκεκριμένα βρίσκεται πίσω στην μαζική επίθεση otakus και ξεβράκωτων στα τελευταία γυναικεία οχηρά του Τόκυο

Η μάχη με το θηλυκό cyborg και τους κλώνους της παρθένας του ναού Asami επαναλαμβάνεται αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικές λεπτομέρειες που δεν αρκούν για να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα και ολοκληρώνεται ξανά σε αποκεφαλισμό και στο λογύδριο/ωδή στον βιασμό του μηχανικού καθηγητή.

Το Akira βιάζει την Nozomi με πέος που καταλήγει σε πλοκαμίδια με σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα και αλλάζει για άλλη μια φορά την ιστορία μεταφέροντας την μέσω οργασμού ακόμη πιο πίσω στο χρόνο, πριν μείνει η Momoko έγκυος. Ταυτόχρονα με τις ασυνέχειες στην σύνδεση του οργασμικού ιστού παρακολουθούμε την ιστορία των αυθεντικών otakus ενός σχολίου οι οποίοι περνούν δύσκολα από τους αθληταράδες και όλα γίνονται ένας φαύλος αλληγορικός κύκλος φαντασίας και πραγματικότητας με την ταινία να τελειώνει (;) στο παρελθόν όταν ξεκινάνε οι αναφορές για μαζικούς βιασμούς στους δρόμους του Τόκυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.