Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

THE FLOOD (2023)












"DANGER IS RISING" (όπως το νερό, το 'πιασες;)

Γραμμένο από τους Chad Law (BLACK WATER, BEYOND THE LAW [βλέπε SEAGALOGY], SECTION 8) και Josh Ridgway (HOWLERS). Σκηνοθετημένο με Asylum-ική ευαισθησία (2 εκατομμύρια προϋπολογισμός) β' διαλογής στα τζαμπέ πλατό της Ταϋλάνδης για διανομή από την SABAN FIMS από τον Brandon Slagle (THE BLACK DHALIA HAUNTING, HOUSE OF MANSON, THE DAWN, ATTACK OF THE UNKNOWN, FROST).

Ο Τυφώνας Gustavo (woke σκανδάλη "κλιματικής αλλαγής") καταστρέφει την πολύπαθη Louisiana με αποτέλεσμα ψηφιακοί κροκόδειλοι να βγουν από τα βαλτοτόπια και να μπουν στον αστικό ιστό προς αναζήτηση τροφής.

Την ίδια στιγμή χωρίς να έχουν τσεκάρει τον καιρό, γίνεται μεταφορά επικίνδυνων κακοποιών από τοπική φυλακή. Μη μπορώντας να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους, βρίσκουν καταφύγιο για την νύχτα του κατακλυσμού στα υπόγεια του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της σερίφη της περιοχής.

Ο Casper Van Dien (STARSHIP TROOPERS, TARZAN AND THE LOST CITY, SHARK ATTACK, RYTHON, DRACULA 3000, AVENGERS GRIM, ALPHA WOLF, ALITA: BATTLE ANGEL, MAD HEIDI) είναι ο Russel Cody, πρώην πεζοναύτης με δράση στον πόλεμο του Αφγανιστάν και με κρυπτοζωική εμπειρία από παραγωγές της Asylum. Έχοντας παρακούσει εντολές ενός ανώτερου του κατέληξε εκτός στρατεύματος ατιμασμένος και με δυσκολία να βρει δουλειά πίσω στην πατρίδα. Έγινε οδηγός και μπλέκοντας με ομάδα άλλων πρώην στρατιωτικών που αρέσκονταν σε ληστείες, βρέθηκε φυλακισμένος με φόνο αστυνομικού στην πλάτη του.

Η Nicky Whelan (Rob Zombie's HALLOWEEN II, MANEATER) η ηρωική σερίφης, Jo Newman. Η Jo αποδεικνύει τις υπερφυσικές ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες εξευτελίζοντας σκληροτράχηλους ποινικούς οι οποίοι την περνάνε δύο κεφάλια και 100 κιλά. Δεν την βοηθάνε ιδιαίτερα ενάντια στους ψηφιακούς κροκόδειλους που κατακλύζουν το τμήμα της (το νερό ανεβαίνει μαζί με τον κίνδυνο). Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως το ερωτικό ενδιαφέρον του Casper αλλά δεν έχουμε τέτοια πλέον - οι δυναμικές γυναίκες δεν χρειάζονται άντρες για να προχωρήσουν στη ζωή, μόνο γάτες και μια σακούλα μπαταρίες για τον δονητή (ή άλλες γυναίκες). 

Ο Luis "αδελφός του Kostas" Mandylor (THE QUEST, MARTIAL LAW, THE CURSED, SORORITY PARTY MASSACRE, CODE OF HONOR [βλέπε SEAGALOGY], RAMBO: LAST BLOOD, DOOM ANNIHILATION) είναι ο Rafe Calderon, αρχηγός της παραστρατιωτικής οργάνωσης ληστών ο οποίος σχεδιάζει την μεγάλη απόδραση για τον Russel και τους άσπονδους φίλους του με τις πορτοκαλί ολόσωμες φόρμες.

Υπάρχουν δεν υπάρχουν ψηφιακοί κροκόδειλοι (μέτρησα γύρω στους 8 και πάντα εμφανίζονται σε ζευγάρια, ευτυχώς σε καλή κατάσταση), θα μπορούσε να είναι άλλη μια τηλε-περιπέτεια του κώλου (β'-γ' διαλογής δηλαδή) στη φαρέτρα των μεταμεσονύχτιων καθοδικών επιτυχιών των Van Dien και Mandylor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.