Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

CANNIBAL CORPSE KILLERS (2018)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως μεταφυσικό/μεταποκαλυπτικό western χαμηλού προϋπολογισμού από τον Joaquin Montalvan (LEGEND OF THE HILLBILLY BUTCHER). Από το 2018 και μετά έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Η Αμερική έχει γίνει 'μερική μετά την πτώση του πολιτισμού εξαιτίας τελετής που ξύπνησε τους Δαίμονες. Όσοι δεν είναι κατειλημμένοι από τα ακάθαρτα πνεύματα κυκλοφορούν στα κατουρημένα αποκαϊδια ως MAD MAX καουμπόηδες. Ομάδα πέντε θαρραλέων cosplayers διασχίζουν την αχανή έρημο Mojave με σκοπό να φτάσουν στην πόλη Jawbone, να αντιμετωπίσουν τον μάγο που ξεκίνησε το κακό και να κατατροπώσουν τα κανιβαλικά πτώματα που τον υπηρετούν (που δεν χρειαζόταν γιατί στο τέλος τον έφαγαν αυτά που δημιούργησε). 

ΟΙ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΙ:

Η Λεγεώνα των Νέγρων, μιας και οι περισσότεροι νεκροζώντανοι της παραγωγής είναι μαύροι, προσδίδει μια ατμόσφαιρα κανιβαλικού έπους Ιταλικής ζούγκλας περασμένων δεκαετιών. Οι υπόλοιποι κινούνται στα γνωστά απειλητικά μοτίβα αργοκίνητου συγκαμένου. Δεν πρέπει να υπάρχει επαφή με τα μάτια, γιατί οι δαίμονες που ελέγχουν το "κανίβαλο πτώμα" μπορούν και παίζουν με το μυαλό των ανθρώπων και να τους κάνουν να βλέπουν αγαπημένους τους πριν τους παρασύρουν στον χαμό. Όταν πεθαίνουν μεταφέρονται σε νέο σώμα αλα EVIL DEAD (με το χαρακτηριστικό τρέξιμο/πέταγμα drone της κάμερας πάνω από την έρημο). Τα ειδικά πρακτικά εφέ είναι γεμάτα πηχτό αίμα και υπάρχουν δύο κλασικές σκηνές ξεντεριάσματος. 

Οι κάφρικες σκηνές είναι αντιστρόφως ανάλογες της 100λεπτης διάρκειας με αποτέλεσμα να μην προτείνεται για άμεση επαναληπτική θέαση - μια φορά είναι αρκετή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.