Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

KILL THE SCREAM QUEEN (2004)

Ο πιονιέρος βιντεοσκηνοθέτης του σαδομαζό εξεφτελισμού/βιασμού και ακόμη εκτός φυλακών Bill Zebub επιστρέφει με άλλη μια δυνατή κλωστιά χαμηλού προϋπολογιασμού στα αχαμνά του καλού γούστου . Φυσικά πέρα από το να καταγράφει τις φαντασιώσεις του , τις βιντεοσκοπεί κι όλας με τα πάντα διαθέσιμα 5 χιλιάδες δολάρια για να βγάλει τα γούστα του .
Ανώνυμος σαδιστής ( Bill Zebub ) που φοράει GWAR σκελετομουτσούνα παρασέρνει μέσω ψηφιακής αγγελίας στο ίντερνετ άβγαλτες ηθοποιούς στην φωλιά των μαρτυρίων που αποκαλεί σπίτι (ή στο δάσος) με σκοπό να γυρίσει ένα πρωτοποριακό snuff film . Φυσικά οι νεαρές (πρόσωπα τα οποία βλέπουμε συχνά , αν όχι σε κάθε παραγωγή του Bill) δεν γνωρίζουν πως ο ψυχάκιας θα κάνει στα αλήθεια όλα όσα αναφέρει στο άρρωστο σενάριο του πάνω στο δεμένο χειροπόδαρα κορμί τους ...
Ο δολοφόνος/βασανιστής/βιαστής/σκηνοθέτης έχει ιερό σκοπό να καθαρίσει το κύκλωμα από τις άσχετες που παίζουν σε βιντεοπαραγωγές του τρόμου και βγάζουν κακό όνομα στην πιάτσα των αυθεντικών οραματιστών της βιντεοσάχλας με τις ερμηνείες τους (η ειρωνία ξεχυλίζει προς κάθε κατεύθυνση) .
Η ιστορία συνεχίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό στο RAVAGE THE SCREAM QUEEN (2009) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.