Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

KILL THEM AND EAT THEM (2003)

Η Zopog Movieworks παράγει , η Brain Damage Films πακετάρει και διανέμει ξεδιάντροπα .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο ανάμεσα σε γκαραζο-θόρυβο και πλαστικές μουτσούνες από τον απαράδεκτο psychobilly Β-Βιντεά του τρόμου Conall Pendergast ( FLESH FREAKS , SATAN'S PSYCHO GHOUL , LEGEND OF THE SEVEN BLOODY TORTURERS ) .
Ο παρανοϊκός επιστήμονας Δόκτωρ Williams ( γνωστός και ως Δόκτωρ Gore για περισσότερο εφε ) , παρέα με τον ακόμη πιο βλαμμένο βοηθό του Creg Tobias Jr. , απαγάγει άστεγους ανθρώπους με σκοπό να τους μεταμορφώσει σε μεταλλαγμένους κανίβαλους δολοφόνους υπηρέτες του , τους λεγόμενους Skeletoids . Ο Williams δούλευε παλαιότερα σε μια πολυεθνική εταιρία η οποία ελέγχει το δυστοπικό μέλλον που υποτίθεται ότι διαδραματίζεται η ιστορία (με την επωνυμία "Η Εταιρία") , αλλά έφυγε κακήν κακώς όταν τα μεγάλα κεφάλια άρχισαν να αγχώνονται με την τροπή που έπαιρναν τα πειράματα του (η εταιρία έκανε ήδη γενετικά πειράματα στους υπαλλήλους της με σκοπό να τους κάνει πιο αποδοτικούς , πιστούς στην εταιρία , κτλ)
Σε μια εκδικητική έκρηξη "θα-σας-δείξω-εγώ" λογικής , κατέληξε στους κόντρα πλακέ υπονόμους όπου και ολοκλήρωσε το όραμα του για την ζόμπι προσωπική του φρουρά , που πέρα από τα προσωπικά του ψώνια στο μανάβικο , λειτουργούν και ως κανιβαλικά τάγματα θανάτου ..
Την ίδια στιγμή , δύο φίλοι ψάχνουν έναν χαμένο φίλο τους (ο οποίος έχει πέσει θύμα απαγωγής και μεταμόρφωσης) και άλλοι δύο πράκτορες της "Εταιρίας" ψάχνουν τους δύο γιατρούς ...
Τα 80 λεπτά γίνονται 10 όταν ξέρεις ποιο κουμπί να πατήσεις στο χειριστήριο του dvd player . Μπορούν επίσης να γίνουν και μηδέν λεπτά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.