Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

KILLJOY (2000)


Γνωστό στους φεσολογικούς κύκλους και ως "Ο Δαιμονικός Δολοφόνος Κλόουν Του Γκέτο" , το Killjoy της Full Moon Pictures όντως καταστρέφει κάθε διάθεση για χαρά , καθώς πρόκειται για το πρώτο μέρος της ανυπόφορης βιντεο-τετραλογίας από τον Craig Ross Jr. (το βιντεο-σκήπτρο του σκηνοθετικού τρόμου το ανέλαβαν στην συνέχεια οι Tummi Sutton και John Lechago) !
Γραμμένο με διάθεση για κλισε χοντράδα της "γειτονιάς" από τον Carl Washington ( KILLJOY 2&3 , URBAN MASSACRE , VOODOO TAILZ , THA' CRIB , JC IN THA HOOD ) .
Τρεις σκληροτράχηλοι συμμορίτες εξεφτελίζουν σε καθημερινή βάση τον λιγομίλητο σπασίκλα Michael . Κάποια στιγμή ο δαρβινισμός του σχολικού προαυλίου τελειώνει και οι αγριάνθρωποι των σκοτώνουν κατά λάθος , αγνοώντας το γεγονός πως ο νεαρός είχε εντριφύσει στον βουντού μυστικισμό και η μοναδική του παρέα ήταν μια σατανική κούκλα κλόουν ανάμεσα σε αναμένα ρεσό !
Έναν χρόνο αργότερα , ένας σατανικός κλόουν (που μοιάζει εξαιρετικά με την σατανική κούκλα που προανέφερα) σκάει στην γειτονιά πουλώντας και-καλά παγωτό μέσα από το ανατριχιαστικό βανάκι του ... Οι τρείς συμμορίτες θα γνωρίσουν σύντομα τι πάει να πει γκάνγκστα εκδίκηση από το βιντεο-υπερπέραν , καθώς θα μπουν με την βία στο βανάκι και θα βρεθούν σε μια εγκατελλειμένη αποθήκη βασανιστηρίων !
-----------------------------
Υποτίθεται πως η κωμική ατάκα θα έκανε την ταινία μια ενδιαφέρουσα αναφορά στα slasher της παλιάς καλής εποχής , αλλά μάλλον θέλεις να ουρλιάξεις με αυτά που ακούς , και βλέπεις παρά να γελάσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.