Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

SHOWER OF BLOOD (2004)

" Μμμμμ ... αυτά είναι βυζάκια που θα μπορούσα να βυθίσω τα δόντια μου μέσα τους !"
H Film Fusion Inc. παρουσιάζει .
Ο Kyle Kline ( THE COVEN , BLOOD SISTERS ) συγγράφει με ερωτική διάθεση αναμορφωτηρίου με τον πρωτάρη στον μεταφυσικό αισθησιασμό Keith Knapp . Δεν ξανάγραψε κανείς τους τίποτα από τότε .
Η Tiffany Kilbourne σκηνοθετεί για πρώτη και τελευταία φορά .
Πέντε φίλοι , βλακέντιοι φοιτητές (2) και σέξι φοιτήτριες (3) , ξεκινούν για οδικό ταξίδι αναψυχής στην ύπαιθρο . Καθ'οδών κάνουν μια μικρή παράκαμψη στο σπίτι του θείου της Lisa , Marty . Το σπίτι του θείου βρίσκεται στο κέντρο του δάσους Galloway . Οι απρόσκλητοι καλεσμένοι θα διαπιστώσουν από πρώτο χέρι πως οι φήμες για εξαφανίσεις ανθρώπων και κανιβαλισμού είναι η ζοφερή πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν !
Οι ψευτο-scifi τελετές μεταμόρφωσης σε βρικόλακα (ο θείος ψάχνει για αθάνατο ταίρι) , οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών και οι γενικότερες χοντράδες που ακούγονται με την μορφή διαλόγου θα πάρουν τροπή λάγνων Penthouse ψηφιακών παραισθήσεων στριπτιζάδικου ανάμεσα σε τριαντάφυλλα (μη ξεχνάμε τον πάντα ρομαντικό συμβολισμό του βρικόλακα) , όταν ο αθάνατος/αόρατος ματάκιας θείος Marty κάνει την εμφάνιση του ...
----------------------------------
-Όχι Και Τόσο Αισθησιακή Παρατήρηση #1 :
Ο Θείος Marty με το πέρασμα των αιώνων , έχει φροντίσει να υπάρχουν 4 ξεχωριστά ντους μέσα στο σπίι του . Ποτέ δεν ξέρεις πόσες κουρασμένες φοιτήτριες θα μαζευτούν με σκοπό να χρησιμοποιήσουν το καυτό νερό τους ταυτόχρονα . Την στιγμή που βλέπει τα γκομενάκια να γδύνονται μπροστά του , πετάει ατάκες τύπου "μμμμ , ώραια βυζάκια" , "μμμ , ωραίος κώλος" .
-Όχι Και Τόσο Αισθησιακή Παρατήρηση #2 :
Κάποιος θεώρησε ξεκαρδιστικό να ακούγονται ήχοι από ρεψίματα και κλανιές ανάμεσα στους διαλόγους κατά τακτά διαστήματα .στο πρώτο μισό της ταινίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.