Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

THE VULTURE'S EYE (2004)

Η Brain Damage Films αναλαμβάνει την παραγωγή .
Ο Frank Sciurba ( PERFECT POISON , MRs AMWORTH ) γράφει και σκηνοθετεί .
Στην μαγευτική ύπαιθρο της Virginia , νεανική παρέα απολαμβάνει τις χαρές της ιππασίας στο ράντζο της Lucy Westerna . Όταν η Lucy πέσει από το άλογο της σε μια μοναχική βόλτα , ο καινούργιος της γείτονας , ο όχι-και-τόσο-γοητευτικός αν κρίνουμε από τα περίεργα σημάδια ακμής σαν ματωμένες κρεατοελιές που έχει στο πρόσωπο , Κόμης Klaus Vogel (πλούσιος γαιοκτήμονας με μπίζνες στην Αφρική) , θα της παράσχει τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια θα προσπαθήσει να τις δείξει τις ομορφιές μιας καινούργιας διαφορετικής ζωής :
Αυτής του νεκροζώντανου Βρικόλακα !
Ο Κόμης ( James Nalitz - DR. JEKYLL AND MR. HYDE , EXORCISM: DRIVING OUT THE DEVIL ) παθαίνει εμμονή με την Lucy ( Brooke Paller - BIKINI DESTINATIONS ) και θα προσπαθήσει να την κάνει δική του με κάθε τρόπο . Όταν η Lucy αρρωστήσει από μια περίεργη αρρώστια που θα την κάνει να περιφέρεται σαν την τρελή της νύχτες , σαν πορνοστάρ στα κοινωνικά δείπνα και να φαίνεται σαν νεκρή την μέρα , ο παλιομοδίτης έπαρχιακός γιατρός/υπνωτιστής/μελετητής του μεταφυσικού Abraham Van Helsing ( Paul Zacheis - GEEZERS ) θα κλειθεί να κάνει διάγνωση και να θεραπεύσει την άτυχη κοπέλα .
Οι εντάσεις μεταξύ των φίλων , του γιατρού και του Κόμη θα εκτροχιάσουν τις σχέσεις καλής γειτονίας και η αλήθεια για την πραγματική/αρπακτική φύση του Κόμη θα βγει σύντομα στην επιφάνεια (παρέα με τα αιχμηρά εργαλεία που διαθέτει ο στάβλος) ...
-------------------------
Φυσικα πρόκειται για άλλη μια μπερδεμένη βιντεο-διασκευή της ιστορίας του Bram Stoker , με τους κλασικούς πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι σε ένα σκηνικό άγριας βιντεο-δύσης υπό τους ήχους αυτιστικού μπρέηκμπιτ (παρόλα αυτά , τα τεράστια στήθη της Lucy εκτινάζονται μπροστά στα μούτρα του θεατή περισσότερο από τα αναμενόμενα αίματα - και μερικές φορές είναι τονισμένα από λίγες γραμμές αίματος !) .
Ο Κόμης Κλάουσουλας αυτή τη φορά έρχεται παρέα με τον αραββωνιαστικό της Mina , τον Quincy Morris (όχι Jonathan Harker) - ο Quincy είχε μάθει αναγκαστικά στο ανθρώπινο κρέας κατά την διάρκεια της κράτησης του από τον Κόμη Klaus , αλλά έχει πάθει αμνησία από τον πυρετό που του έχει προκαλέσει ο κανιβαλισμός και δεν προλαβαίνει να προειδοποιήσει τους φίλους του  για τα δεινά που θα τους βρουν . Φοράει τζόκεϋ μέσα στο σπίτι και είναι σκεφτικός . Προλαβαίνει και στέλνει το ημερολόγιο του σπίτι νωρίτερα , προκαλώντας ακόμη περισσότερη σύγχυση στον θεατή - από τις άγριες σαβάνες της Sierra Leone της Αφρικής , και όχι απ'την Τσιγγανο-βρικολακοχώρα της Τρανσυλβανίας . Το γεγονός πως μοιάζει με τον Πάπα που θέλει να κάνει ταυτόχρονη καριέρα Νοσφεράτου με σημάδια από κραγιόν στα μούτρα , δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο (από αυτόν που βρίσκεται εκτός οθόνης , γιατί οι υπόλοιποι δεν κάνουν το παραμικρό σχόλιο) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.