Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

REANIMATOR ACADEMY (1992)

Η Burning Moon Pictures παρουσιάζει .
Σκηνοθετημένο από την Judith Priest . Γραμμένο από την ίδια και τον ηθοποιό Benton Jennings ( STEELE'S LAW , THE LAST OF THE MOHICANS , MR & MRS SMITH - επίσης έχει κάνει τον Χίτλερ με μεγάλη επιτυχία σε τρεις διαφορετικές σαχλο-κωμωδίες ) . Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που γράφουν κάτι . Ο Jennings συνέχισε την καριέρα του στην ενσάρκωση του Χίτλερ και σε ηθοποιία πέμπτων και έκτων ρόλων/εμφανίσεων στο πλάνο που συνήθως δεν αναφέρονται καν στους τίτλους τέλους . Η Judith Priest μάλλον συνέχισε την ζωή της με το αληθινό της όνομα .
Πρόκειται για παρωδία του χειρίστου είδους (και προϋπολογισμού) του RE-ANIMATOR (1985) με ελεύθερο δανεισμό στοιχείων από το FRANKENHOOKER (1990) .
Αντί για Herbert West , ο κεντρικός αντι-ήρωας που ανήκει στην φοιτητική αδελφότητα Δ.Ε.Δ. (ακούγεται ως dead στα αγγλικά , το 'πιασες ;) παίζει με τους νεκρούς ονομάζεται Edgar Allan Lovecraft .
O Fred The Head , είναι το κομμένο πλαστικό φεσο-ζομπο-κεφάλι του κωμικού που υποτίθεται ότι κλέβει την παράσταση με τις ατάκες του . Το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει την ατμόσφαιρα του τεκέ πιο αποπνικτική ...
Ο David DeCoteau είναι executive producer ...
-------------------------------------
Το βίντεο ΔΕΝ προτείνεται για διπλή προβολή με οτιδήποτε . Ούτε για μονή προβολή .
Μπορείς απλά να μπεις στο γιουτιούμπ και να βάλεις να ακούσεις το "Νυχτοκρόλη" από τον Ιουδαίο Ιερέα . Έχει την ίδια βλακέντια πλάκα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.