Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

REVENGE OF LA LLORONA (2006)

Η Cinema Threat παρουσιάζει (και απειλεί ταυτόχρονα) .
O Terrence Williams ( THE HOOD HAS EYEZ , HORNO ) ξεκινάει την καριέρα του με βιντεο-ντοκουμέντο σχετικό με τον μύθο της La Llorona , της Γυναίκας-Που-Κλαίει-Και-Σκοτώνει-Φορώντας-Χαρακτηριστική-Αποκριάτικη-Περούκα-Μάγισσας (αυτή με την λευκή λωρίδα) !
Αυτή είναι η πρώτη απόπειρα καταγραφής των σκέψεων του ( ακολούθησαν μέσα σε μερικούς μήνες με συνοπτικές διαδικασίες και τους ίδιους συνοπτικούς ηθοποιούς τα THE RIVER: LEGEND OF LA LLORONA , LLORONA GONE WILD και CURSE OF LA LLORONA ) !
Ο υπερόπτης/αχώνευτος παρουσιαστής μικρού τοπικού τηλεοπτικού καναλιού , Royce Stenton ( Jim Andrews - LLORONA GONE WILD ) , έχοντας σκοπό να πιάσει τεράστια νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή του "Μεταφυσικά Νέα" , παίρνει το ταλαίπωρο συνεργείο του και προσπαθεί να περάσει μια ολόκληρη νύχτα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι . Στο συγκεκριμένο σπίτι , η La Llorona ( η Γυναίκα-Που-Κλαίει-Και-Σκοτώνει-Φορώντας-Χαρακτηριστική-Αποκριάτικη-Περούκα ) , φημολογείται πως έχει σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους (ο εκστατικός θάνατος από πεολειχία είχε την καλύτερη εκτέλεση σε ότι αφορά τα ειδικά εφέ) .
Παρουσιαστής και συνεργείο θα διαπιστώσουν με τρόμο πως οι φήμες για την δολοφονική δράση του φαντάσματος είναι μια ματωμένη πραγματικότητα στην Ισπανική κουλτούρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.