Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ANIMAL (2014)


Γραμμένο από τους Thommy Hutson ( HIS NAME WAS JASON: 30 YEARS OF FRIDAY THE 13TH , NEVER SLEEP AGAIN: THE ELM STREET LEGACY , SCREAM: THE INSIDE STORY και διάφορα άλλα ντοκιμαντέρ για τα RETURN OF THE LIVING DEAD ) και Catherine Trillo ( SCOOBY-DOO IN WHERE'S MY MUMMY? , CHILL OUT SCOOBY-DOO! ) .
Σκηνοθετημένο από τον Brett Simmons ( HUSK , THE MONKEY'S PAW ) .
Σαββατοκύριακο χαλαρής διασκέδασης πηγαίνει κατά διαόλου όταν η παρέα (δύο ζευγάρια και ο πολυλογάς χαβαλές που είναι ερωτευμένος με την μια από τις δύο δεσμευμένες) βρεθεί σε άγνωστη περιοχή και γίνει το κυρίως γεύμα για τον τοπικό ύπερ-θηρευτή (που τρώει ακόμη και τους λύκους μέσα στο δάσος) ... Η μητέρα φύση πάντα θα σου δαγκώσει τον κώλο όταν το παίζεις φιλόσοφος που θέλει να ξεφύγει από την τεχνολογία της πόλης - τα ανθρώπινα νυχάκια δεν κάνουν τίποτε εναντίον των άγριων ζώων , για αυτό ο θεός μας έδωσε τα πυρηνικά !
Η παρέα θα παρατήσει το αυτοκίνητο και θα συνεχίσει με τα πόδια μέχρι τον ειδυλλιακό προορισμό . Οι κοιλιακοί θα βγουν άμεσα από τα στενάχωρα μπλουζάκια . Η χαρά βέβαια θα κρατήσει για λίγο , καθώς σε μια πρώτη συνάντηση με το τέρας , ο "δυνατός" της παρέας θα βρεθεί ξεκοιλιασμένος στο χώμα .
Ταμπουρωμένοι και πανικόβλητοι μέσα σε μια απομονωμένη καμπίνα του δάσους (μαζί με άλλους τρεις επιζώντες που φαίνεται να γνωρίζουν τι συμβαίνει) , θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί με όποια μέσα διαθέτουν (τα ανθρώπινα νυχάκια τους δηλαδή) το αρπακτικό τερατούργημα τύπου FEAST (2005) που καραδοκεί στο σκοτάδι - με γνώμονα απογοήτευσης το γεγονός πως το δάσος είναι κλειστό και δεν θα έρθει καμία βοήθεια από τις αρχές ... Η αγωνιώδη ένταση για επιβίωση και τρόπο διαφυγής θα εκτροχιάσει τη συνοχή της παρέας στη κρίσιμη στιγμή και η δυναμική της θα δοκιμαστεί επιπλέον από κρυμμένα μυστικά και συμπεριφορές που θα βγουν σταδιακά στην επιφάνεια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.