Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

TO BECOME ONE (2002)

Η Morphius Films παρουσιάζει με μόλις 1900 δολάρια κόστος .
Ο Neil Johnson ( THE DEMONS IN MY HEAD , ALIEN ARMAGEDDON , ALIEN DAWN και λοιπά ντοκιμαντέρ για τους Νεφελίμ και τους Manowar ) σκηνοθετεί και φαίνεται να ξέρει τι κάνει .
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τα αιματοβαμμένα γεγονότα που θα κορυφοθούν σε διάρκεια ενός χρόνου με την άρρωστη πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσει με φρίκη η νεαρή Melinda .
Έναν χρόνο νωρίτερα , μεταμφιεσμένος μανιακός εισβάλει στο πάρτι γενεθλίων της κοπέλας και τεμαχίζει την μητέρα της μπροστά στα μάτια της !
Η Melinda φαίνεται να έχει ξεπεράσει το σοκ με το πέρασμα του χρόνου και διοργανώνει άλλο ένα πάρτι . Αυτή τη φορά ο μανιακός σκοτώνει τους φίλους της και απαγάγει την Melinda .
Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύπτεται σύντομα και η πρώτη μεγάλη ανατροπή ταράζει τον θεατή . Σύντομα ακολουθεί η δεύτερη :
Ο Michael (ο σιαμέος αδελφός της Melinda - είχαν γεννηθεί ενωμένοι) ήταν κλεισμένος σε ψυχιατρείο αναπήρων όπου διέυθυνε παρανοϊκός που ηγείται μιας περίεργης γενετικό-θρησκευτικής αίρεσης . Ο γιατρός και οι πιστοί του θεωρούν την πράξη διαχωρισμού σιαμέων ανουσιούργημα .
Ο διεστραμμένος επιστήμονας /θεός της συγκεκριμένης αίρεσης , Δόκτωρ Hatcher ( David Vallon - SCOOBY-DOO , DAYBREAKERS ) σκοπέυει να δημιουργήσει το πρώτο δίφυλλο ανθρώπινο υβρίδιο κόβωντας και ράβωντας τα κορμιά των δύο σιαμέων ! Ο Michael και η Melinda θα επιστρέψουν στην αρχική τους δομή . Όπως ακριβώς τους δημιούργησε ο θεός ...
-------------------------------------
Η γοτθική δακτυλο-δακτυλίθρα θα μπορούσε να λείπει από την slasher αμφίεση του Michael . Η αντιασφυξιογώνα μάσκα απαλήνει λίγο την ατμόσφαιρα που εκτροχιάζεται από την τροπή του σεναρίου .
Προτείνεται για αρρωστημένη προβολή (διαφορετικών μεγεθών στους προϋπολογισμούς) με τα HUMAN CENTIPEDE .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.