Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

EXPOSED (2016)

Γραμμένο από τον Gee Malik Linton ( προπονητής διασημοτήτων και χαρακτήρων στο SPIDER MAN και στο THE DARK KNIGHT RISES ) .
Σκηνοθετημένο από τον Declan Dale , το οποίο είναι το ψευδόνυμο του ξενερομένου με την LIONSGATE σκηνοθέτη . Ο άνθρωπος είχε ξεκινήσει να σκηνοθετεί την ταίνια ως DAUGHTER OF GOD , η οποία θα ήταν ένα δίγλωσσο σουρρεαλιστικό φιλμ στο ύφος του PAN'S LABYRINTH , αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρίας πίστεψαν πως είχαν ένα δυναμικό αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves στα χέρια τους και έκαναν το τελικό αποτέλεσμα αγνώριστο !
Ο άγνωστος σκηνοθέτης αποκύρηξε την ταινία και συνέχισε στον δρόμο της εμπορικής αφάνειας .
Ο Keanu Reeves ( BILL AND TED'S EXCELLENT ADVENTURES ) είναι ο τυποδεμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας Galban . Μετά τον μυστηριώδη θάνατο του συναδέλφου του και μοναδικού του φίλου στο τμήμα , ντετέκτιβ Cullen , ερευνά την υπόθεση ανθρωποκτονίας έχοντας ως μόνο στοιχείο την μαρτυρία της νεαρής κοπέλας που βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος , Isabel de la Cruz ( Ana de Armas - KNOCK KNOCK ) . Σχεδόν όλοι όσοι ήξεραν τον Cullen βρίσκονται νεκροί , γεγονός που κάνει τον Galban να υποψιάζεται πως ο φίλος του ήταν μούτρο και είχε μπλεξίματα με διακήνηση ναρκωτικών . Η χήρα του φίλου του ( Mira-περάσαν-σεχδόν-20-χρόνια-από-το-MIMIC-Sorvino - THE REPLACEMENT KILLERS ) του την πέφτει λίγες μέρες μετά την κηδεία και πιστοποιεί τις υποψίες του σε μια κρίση ειλικρίνιας πάνω στο κρεβάτι . Ο διοικητής του Galban του ζητάει να θάψει την υπόθεση καθώς η υποψία και μόνο διαφθοράς θα κάνει κακό στην εικόνα του τμήματος .
Ο Galban είναι μόνος και πέρα από την παράνομη σχέση με την χήρα , έχει έναν ανήλικο γιο οποίος ζει σε άλλη πολιτεία με την μητέρα του .
Η Isabel ζει στα πεθερικά της , αλλά όταν ο στρατιώτης αρραβωνιαστικός της ο οποίος λείπει εδώ και έναν χρόνο πεθάνει στην Μεση Ανατολή και εκείνη τους αποκαλύπτει το θαύμα της άμωμου σύληψης , βρίσκεται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στο πατρικό της . Η Isabel είναι πολύ της θρησκείας και όταν λίγες μέρες νωρίτερα τους είχε εκμιστυρευτεί για μια εμπειρία που είχε με έναν αλπίνο ο οποίος περπάτησε στον αέρα μέσα στον σταθμό του ηλεκτρικού οι υπόλοιποι το δέχτηκαν ως "θαύμα" και δόξασαν τα ουράνια .
Γενικότερη αστική μιζέρια υφαίνει το πλεκτό των ζωών των δύο κεντρικών χαρακτήρων , οδηγόντας τους σε κακές επιλογές , μέχρι που ένας δεύτερος φόνος θα αποκαλύψει την αλήθεια τόσο για το καλόπαιδο Cullen , όσο και για το ιστορικό οικογενειακής κακοποίησης της Isabel .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.